Selfies

Imorgen er det juleaften

Der er lidt stille på min blog for tiden, det beklager jeg! Jeg har fået en computer, men jeg skal lige have sat mig ind i den, så jeg kan komme igang med at blogge endnu mere – gerne hver dag 🙂

Julen

Lillejuleaften julefreden sænker sig over rigtig mange hjem i aften, mange krydser landet for at nå frem til deres familie og venner. Jeg er i Hobro med Balto, juleaften fejre jeg sammen med mine forældre og min onkel og tante. Jeg er ikke rigtig nået i julestemning, men synes det er hyggeligt at se alle de fine lys folk pynter op med udenfor og diverse nisser. Mine forældres hjem er også pyntet rigtig fint op og i aften skal min mor og jeg pynte juletræet 🙂

Nisse

Balto er også klar til julen

Balto

Juleaften

Imorgen er det juleaften og denne aften indebærer hygge, familie, god mad, gaver osv. men der findes også mange mennesker der sidder alene denne aften, eller også opholder de sig et sted hvor det ikke er muligt for dem at være sammen med deres kære. Jeg sender mine tanker til alle jer, ingen fortjener at sidde alene denne aften, derfor har jeg også rigtig stor respekt for alle de frivillige der hjælper f.eks hjemløse juleaften. Husk at sætte pris på dem du har omkring dig, jeg ved godt der er mange familier der også har svært ved at få det til at fungere denne aften, og der er mange skilsmisser i januar, men min opfordring er lad juleaften imorgen blive en fredsfyldt aften, hvis alle hver især gør sit til at det skal være en hyggelig aften kan det ikke gå helt galt.

Nisser

Min juleaften

Mit forhold til julen er ret afslappet, det har det ikke altid været, men det er kommet de sidste par år. Jeg synes det er en hyggelig aften som jeg nyder sammen med familien. Da jeg var yngre, kunne jeg godt have svært ved at skjule hvis jeg fik en gave, jeg ikke havde ønsket mig, så kunne jeg blive i rigtig dårlig humør, så nu har jeg altid en lang ønskeseddel og jeg nyder også at få gaver som jeg ikke har ønsket mig – men jeg har altid mange gode ønsker 🙂 Glæden ved denne aften er også at give, jeg elsker at give gaver folk bliver glade for, der findes ikke noget bedre 🙂

Hvad er jeres forhold til juleaften?

Til sidst vil jeg ønske jer alle rigtig glædelig jul!

3 kommentarer

 • Tina Hoffbeck

  Glædelig jul kære Juliane.

  Vi ønsker dig en fredfyldt jul hos dine forældre og sammen med din skønne Balto.
  Du har ret i meget af det du skriver. Der er mange ensomme, syge med videre denne juleaften og vores tanker vil også være med dem alle.
  Så søde billeder du har lagt op i dit indlæg, det er rigtig julestemning.
  Hilsner til du og familien og knuzzer herfra
  Maria og Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Tina!

   Tak for hilsnen 🙂 Jeg håber I har haft en god jul og at I må komme godt ind i det nye år 🙂

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Hoffbeck

   Godt nytår kæreste Juliane,

   vi ønsker dig alt det bedste i det nye år.
   Håber du nød julen hos dine forældre med din skønne Balto.

   Alt vel.
   Maria og Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selfies