Så har jeg brug for jeres hjælp

Indeni er jeg bare en lille pige

Dåbsattesten siger 36 år, hold nu op jeg nærmer mig jo de 40 år med hastige skridt. Hvad skete der lige med min ungdom? Forleden dag begyndte jeg at rydde op i nogle kasser i kælderen nu hvor vi skal flytte, jeg blev virkelig nostalgisk. Jeg har gemt så mange ting breve, skolebøger, sedler vi sendte rundt i klasen, diplomer, legetøj og meget andet. Det var rigtig dejlige minder, men jeg blev faktisk også lidt trist indeni. Den tid kommer jo aldrig tilbage, tiden hvor jeg bare var en lille pige. De dejlige rejser med min familie, de hyggeligste stunder i ungdomsklubben, mine bedsteforældre som jeg stadig savner den dag Idag. Jeg føler tiden løber fra mig.

Men jeg har også et enormt dejligt liv nu, jeg er gift med den dejligste mand, jeg har en skøn datter, dejlige veninder (selvom jeg ikke ser dem tit har de en kæmpe plads i mit hjerte), skal snart flytte ind i en skøn lejlighed, jeg har begge mine forældre hvilket betyder virkelig meget for mig. Så jeg skal bestemt ikke klage..

Men der er bare en lille pige indeni mig som indimellem bare har lyst til at være lille igen. Den sidste uge har været ret hård, Victoria har været syg, og vi har været i Jylland og rydde op i Dinos mors hus. Jeg er træt.. Helt ind i sjælen, så træt at jeg var bange for jeg havde fået en fødsels reaktion. Jeg kunne intet overskue, og havde bare lyst til at ringe til en voksen. Men jeg er voksen og må tage ansvar.

Udfordringen er min kroniske hovedpine, får jeg ikke sovet, er jeg endnu hårdere ramt, og så forsvinder mit overskud. Jeg synes det er svært at blive mor, det er fantastisk, men også en vild rejse og jeg skal virkelig lære at være i nuet, og ikke være så bange for hvad der kan ske. Min sensitivitet kommer også på prøve, jeg er særlig sensitiv og det sammen med den kroniske hovedpine, har altid gjort at jeg har levet virkelig kontrolleret. Det kan jeg ikke mere med barn og mand og en hverdag der skal fungere. Lige som jeg tror nu køre det, kommer der liiggee noget uforudset og hold op det er svært at rumme.

Det er enormt svært med en baby at leve kontrolleret, hun har så mange behov, der skal opfyldes, og jeg vil så gerne gøre det godt, men det koster på min egen konto. Jeg føler, som jeg har skrevet om før, at jeg tit er bagud, og det er slet ikke mig, det stresser mig helt vildt. Så nu glæder jeg mig til vi er flyttet, og vi forhåbentlig får en mere rolig hverdag.

Sidder du derude med et godt råd til hvordan jeg lære at slappe af i min hverdag, tager jeg imod med kys hånd ❤️.

Julianeharkjaer.dk

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Ina

  Det er helt almindeligt at være træt og at man ikke lige når i bad og går rundt i badekåbe hele dagen 🙂

  Det kan være svært at nå det hele og man kan på ingen måde nå det man nåede før

  Sæt ikke store krav til dig selv

  Når din datter er i vuggestuen – senere – kan du begynde at få lidt styr på det meste igen 🙂

  Som en anden har skrevet – så lær dig selv at tænke “pyt med det – det når jeg nok i morgen ”

  Ps
  Der er ikke en diagnose der hedder særlig sensitiv – det er ikke en sygdom det er bare et personligheds træk 🙂

  Det hele skal nok gå
  <3 og alting ændrer sig med tiden

  Hvis du syns det hele er meget svært skal du nok ikke liiiige tænke på flere børn – før din datter er 4/5 år og kan en masse selv
  🙂

  Husk at sige Pyt
  Øv dig hver dag

  Ha en dejlig sommer
  Med din lille familie :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Ina

   Jeg skal ikke have flere børn, det ved jeg dybt i mit hjerte. Jeg er taknemmelig for at Victoria har det så godt efter alt det medicin, så den chance skal jeg ikke løbe igen.

   Ja pyt er et rigtig godt ord i denne situation <3 Jeg øver mig i det, jeg skal nok lære det.

   Det er lidt forskelligt hvad folk mener om særlig sensitiv om det er en diagnose eller personligheds træk, men det er egentlig også ligegyldigt det drejer sig bare om at navigere i det <3

   Rigtig god weekend.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvad er det der Gør at du er særlig sensitiv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Jensen

  Mindfulness ❤️ Vær tilstede i præcist det du laver lige nu. Lad alt andet ligge og bare vær til stede. Og med ordet pyt kommer man meget langt. Kram og kys fra en mor til tre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak søde Anja <3 Du er sej du er mor til 3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Begyndt at sige pyt. Pyt til det du ikke nåede, pyt til en fejl du lavede, pyt til opvasken, pyt til vasketøjet osv.
  Ingen dør af at tingene ikke er ordnet eller der er rod i huset.

  Øv dig i at nyde hverdagen, dit barn og de ting som man ikke selv er herre over, men som sker.

  Det har taget mig mange år at nå hertil. Både på arbejde, hjemme og overfor mand og søn.
  Men jeg har en mand og søn som jeg elsker og de elsker mig… Også selvom huset ofte roder.
  Det er svært at nå alt med 2 fuldtidsjob, hus og hund.

  Øv dig i at være til stede i nuet. Øv dig i at nyde tiden med din skønne familie.
  Alt det andet er ikke vigtige ting når alt kommer til alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Iben

   Jeg øver mig virkelig hver evig eneste dag <3 Og du har fuldstændig ret..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så har jeg brug for jeres hjælp