Hvilket år...

Jeg elsker indretning

Som I måske ved er min store passion boligindretning, jeg elsker at lave om i min lejlighed, sidde på nettet og finde fine ting til hjemmet, og jeg er jo uddannet boligstylist, så jeg har også øje for de gode butikker.

Forleden googlede jeg lidt rundt på nettet, og så faldt jeg over Bo & Stil, wow fede ting til rigtig gode priser. Jeg blev nødt til at undersøge lidt mere om denne forretning.

Bo & Stil

Indehaveren Trine Thorhauge Rasmussen står bag de kreative ideer og tanker i hendes to forretninger i henholdsvis Hedensted og http://www.boogstil.dk/. Der lægges stor vægt på, at kunden skal have en visuel oplevelse, samtidig med at der er luft og plads til fordybelse.
Konceptet

Trines udgangspunkt var at gøre en forskel på sortimentet, kvalitet og service, dette tror jeg også er super vigtigt i dag, da det netop er disse tre ting der gør, at der bliver lagt mærke til butikken. Bo & Stil er en eksklusiv butik med tid til at forkæle sine kunder med unik brugskunst, tekstiler og indretning. Det er en livstilsforretning, der er med på de sidste nye trends omkring alt til den moderne bolig.

Ambitioner

Ambitionerne har hele tiden været at udvikle på konceptet, derfor er Bo og Stil nu også at finde på nettet med deres webshop, og lige nu er der rigtig gode priser på alle varerne så tag lige et kig inde det er for sent.

Men Bo og Stil er ikke kun et sted, hvor du kan shoppe ting til hjemmet, du kan også få hjælp til indretning af dit eget hjem, eller til firmaet hvis det trænger til ny energi. Jeg er sikker på at Bo og Stil også kan hjælpe dig.. So go have a look!

http://www.boogstil.dk/shop/frontpage.html

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket år...