Sexy og lækkert

Jeg er fan

Efter jeg er blevet mor, er jeg igang med en vild rejse i mit liv,og jeg har aldrig før haft så meget lyst til at være glad og elske livet. Det betyder at jeg læser bøger, går til terapi, og prøver at få trænet så meget som muligt. 

Dette har betydet, at jeg er blevet fan af Louise L. Hay, jeg har læst bloggen helbred dit liv, og er nu startet forfra. Det er en helt fantastisk bog, og en kæmpe drøm vil være at møde Louise og få en session hos hende.

Har hun nogen sinde været i Danmark? Og hvilke bøger kan I anbefale? 

   
 

6 kommentarer

 • Louise H

  Du skal nok ikke vente alt for længe hvis du ønsker at møde hende ❤ Hun er trods alt 89 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja det er rigtigt men mon man på nogen måde kan komme i kontakt med hende? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Louise er helt fantastisk !! Elsker hende og helved dit liv er super! Kan også stærkt anbefale kærlighedens kraft! Virkelig god bog. rigtig meget held og lykke med dig og din smukke lille familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Åh nej mine tykke fingre trykkede da helt ved siden af og jeg kan ikke rette det – kan du ikke være sød at rette helved til helbred , åh altså

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Jeg kan desværre ikke rette det, men det går nok :-)Vi ved alle hvordan det er..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak Tanja 🙂 Den må jeg læse! Hun er jo for vild…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexy og lækkert