Min kæreste og jeg taler ud om utroskab

Jeg er ikke sikker på, at jeg vil gøre det igen

Idag bliver vores køkken sat op, jeg glæder mig helt vildt til jeg kan pakke vores køkken ting ud. Jeg er ikke vild med at flytte og slet ikke en ombygning med masser af håndværkere, jeg har slet ikke tålmodighed til det… Lige nu tænker jeg aldrig igen, næste gang vi flytter køber vi noget helt nyt, det er jeg lige blevet enig med mig selv om 😉

Fem malere har vi haft på indtil videre, det er et folkefærd for sig selv… Så Idag måtte jeg lige gå efter i krogene…

Håber I nyder denne regnfulde fredag… Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kæreste og jeg taler ud om utroskab