Det gør mig RIGTIG ked af det

Jeg er klar, tror jeg nok

Kan jeg blive mere klar? Jeg føler mig klar, idag er der præcis 2 måneder til min termins dato, og jeg er spændt på hvor hurtigt, jeg føler tiden vil gå. Lige nu håber jeg, at jeg føder før tid, jeg er tynget af vægten, og dagen igår sluttede med en tur hos vagtlægen igen pga. smerter i brystet, men det er lillepigen der presser på og det kan give en voldsom halsbrænd/mavesyre.

I næste uge skal jeg både til min egen læge, jordemor og til min læge på hospitalet, så jeg er spændt på at høre, om hun har lagt sig til rette altså med hovedet ned af. Men når jeg tænker på fødslen, tænker jeg at Dino er blevet klædt godt på til at være min støtte, og jeg har også min doula med til fødslen, hvilket i sig selv giver mig en kæmpe tryghed. Det er mennesker, der vil gøre alt for at støtte mig. Men hvor klar kan man blive? jeg har jo ingen ide om, hvad jeg går ind til, men jeg føler mig ret godt klædt på, men alt kan jo ske 🙂

Jeg skal også snart igang med at pakke tasken til hospitalet, og synes der er så mange ting jeg skal huske at tage med, også fordi vi skal indlægges og være der i lidt længere tid. Men hvad havde du i din taske til  hospitalet? Del gerne en list hvis du har en 🙂

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

14 kommentarer

 • Carolina

  Jeg tillader mig lige at uddybe og tilfoeje til Cecilie’s liste 🙂

  Til baby:

  Babytøj: Gerne en body med skraalukning og lange aermer samt stroempebukser – Det er det ‘optimale’ babysaet efter min mening, da det er nemt at tage af og paa.

  Babyhue: Gerne en lille tynd bomuldskyse.

  Babyfleecedragt til hjemturen: Dem fra Ver de Terre har en genial lukning og tykkelse.

  Sut: Du ved jo ikke om du faar brug for den.

  Dyne: Det er altid rart at have sin egen babydyne med.

  2-3 stk. stofbleer til amning mm.

  Bleer: Koeb dog kun en enkelt pakke af den helt lille str., da babyer vokser super hurtigt til str. 2.

  Autostol.

  Til dig:

  Ammeindlæg: De tykke bloede fra Pigeon er gode i starten.

  Slåbrok.

  Løstsiddende tøj og varme sokker.

  Amme BH’er.

  Hjemmesko: Eller klipklapper saa du kan have dem paa i badet!

  Toilettaske: Tandboerste ect., men jeg var ogsaa glad for toershampoo, en laebepomade, en blush og en mascara – Der kommer jo alligevel mange besoegende 🙂

  Håndklæde, sæbe og shampoo

  Kamera, mobiloplader og evt. iPad

  Chokolade: Ja, pak i det hele taget noget godt til dig selv… Du har brug for det efter en foedsel 🙂

  Held & lykke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak lige hvad jeg havde brug for 🙂 det er nogle rigtig gode ting du nævner <3

   Stort Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Har ikke selv barn, men har hørt nogle har taget:
  Amme brikker, underbukser store og behagelige, egne bind med, og eget toiletpapir, da de siger det er groft og gør ondt at tørre sig med det på sygehuset efter sådan en fødsel. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ah god ide især det med toiletpapiret 🙂 Tak..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Vil lige kommentere at ja, toiletpapiret ikke er det rareste, MEN… At man nok ikke tørrer sig det første stykke tid efter fødslen, grundet svie og smerter fra sting fra syning 🙂 de siger vidst egentlig at man helst skal undgå at tørre, men vaske og derefter “duppe”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det lyder egentlig meget fornuftigt tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg var ked af at jeg ikke var forberedt på smerterne efter fødslen. Mand får at vide at man er øm efter syning osv. Men at man (jeg var) lette handicappet i 6 uger efter pga smerter og inhabilitet pga syning og smerter og en ny underlig følelse i skeden efter fødslen. Og så er jeg ret ked af at sex stadig er lidt besværligt pga det bare er en anderledes følelse end før. Det strammer lidt hist og her og gør en smule ondt host og her og så er jeg meget mere følsom nogle steder, hvilket gør at det kan kræve “en rolig hånd.” Man alle siger at tingene kommer med tiden, så det håber jeg på
  Men alt stort set lige gyldigt når man har sit guld i armene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Er ked af at høre at du har haft så mange smerter efter din fødsel ønsker dig rigtig god bedring <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her er lige hvad jeg kan huske, at jeg havde med 🙂

  Babytøj
  Babyhue
  Babyfleecedragt til hjemturen
  Ammeindlæg
  Slåbrok
  Løstsiddende tøj
  Amme BH er
  Hjemmesko
  Toilettaske
  Håndklæde, sæbe og shampoo
  Babyautostol til hjemturen
  Stofbleer
  Chokolade 🙂
  Evt. lille bamse til babysengen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Nu venter jeg mig mit 3. Barn her om 3 måneder. Jeg har ved begge fødsler oplevet at man bar er klar når veerne går igang. Lidt en følelse af at ”
  Nu sker det”
  Og snart skal man møde den lille mus❤️.
  Gode råd til fødsel og efter jeg kunne have brugt første gang:
  Under fødsel lad dig ikke presse, be dem om hele tiden at fortælle hvad der sker, tingene føles som om det er lidt hen over hovedet og noget rutine så der er ikke meget forklaring.
  Amning og søvnunderskud og hormoner trækker tænder ud. Så sørg for masser af kæreste tid inden fødslen. I vil blive lidt pressede som kærester så husk hvorfor I valgte at få baby sammen og hvor meget I elsker hinanden når det hele er hårdt . De første 3 måneder er de hårdeste og det er rart at vide når man står i det –
  For så kan man bedre se lyset.
  Men glæd dig at blive mor er det største i verden, du vil opleve en kærlighed til den lille mus som du ikke har følt til noget andet menneske i verden❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Stort tillykke med graviditeten 🙂 Wow 3 barn ja så må det være en fantastisk følelse <3

   Tak for rådet, jeg synes det er svært at forberede sig og lave en masse kæreste ting, vi gør jo bare lidt som vi plejer, og vi glæder os rigtig meget til at møde prinsessen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold op hvor er du bare smuk gravid, glæder mig sådan til at følge dig i den kommende tid, er selv lige blevet mor sidste søndag, og det er det mest fantastiske, så glæd dig, ord kan ikke beskrive den følelse.

  Hvis i ved at i skal være indlagt ovre længere tid, vil jeg anbefale noget underholdning i form af blad/bog/ipad det er dødsygt at være indlagt, selvom meget at tiden går med din nye rolle som mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kæmpe stort tillykke 🙂 Tak for tippet det har du helt sikkert ret i <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør mig RIGTIG ked af det