Hvordan ser en hverdag ud?

Jeg er kommet med i en ny klub 

Nu har jeg været mor i ca. 3 1/2 uge, og jeg begynder stille og roligt at vænne mig til min nye rolle, jeg vokser som mor hver dag, og som en veninde sagde til mig, lige da jeg havde født, “husk du er lige så gammel som mor, som din datter er som baby”, det er SÅ rigtigt, og det hjælper mig meget. Min datter skal lære at være i verden, og jeg skal lære at være mor, men sammen er jeg sikker på, at vi finder ud af det.

Efter at have været gravid i 9 måneder, og været en del af de gravides klub, er jeg nu kommet med i en ny klub nemlig mor klubben. Det er ret vildt et fællesskab man træder ind i, lige pludselig er jeg med på snakken om hvilken farve afføringen har i bleen, hvor meget man får sovet, tager hun på i vægt osv. osv… Jeg vil give ret i at ens hverdag bliver vendt op og ned, men jeg synes stadig, at jeg når en del herhjemme, men jeg har også en fantastisk mand, der er super god til at tage over. Der hvor jeg ikke helt når det, jeg gerne vil er på bloggen, men jeg tror, vi er ved at få bare lidt rutiner, så jeg tror og håber, at jeg snart kan skrive mere. Men tiden går med at lære min dejlige datter at kende og nusse og kysse hende hun er så lækker ❤️❤️❤️.

Idag er det første søndag i advent, jeg håber I alle vil nyde denne smukke søndag 🙂

Vi vil gå en tur i det smukke vejr…

julianeaxen.com

❤️❤️❤️

julianeaxen.com

En meget træt babygirl ❤️

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

1 kommentar

  • Catrine

    Hvor er hun bare super skøn. Hvornår offentliggør i navnet?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ser en hverdag ud?