Tryk nu for f... på PYT knappen

Jeg er oppe at køre

Jeg har simpelthen en fantastisk nyhed til jer. D. 1 november starter der en virkelig sød og dygtig pige hos By Harkjær, – og det har jeg selvfølgelig lyst til at dele med jer.

By Harkjær har jo været igennem en ruchebanetur, med store beslutninger der skulle træffes, det kan du læse mere om her Vi har truffet en meget stor beslutning. Der er ingen tvivl om, at både Dino og jeg savner vores lives sammen med jer søde kunder. Men når det er sagt, – er vi simpelthen så glade for, den beslutning vi har taget i forhold til at holde pause på webshoppen. Jeg elsker at sælge tøj og finde lækkerier til jer, men det skal bare ikke være lige nu. Victoria nyder at have mere tid med mor og far, og jeg har lige fået re-opereret mine øjenlåg, og jeg har kunne slappe af, uden hele tiden at have dårlig samvittighed.

Men klinikken går stadig rigtig godt, og jeg elsker mit arbejde med skønheds behandlinger. Derfor er jeg også helt oppe og køre over, at have fået Helena ind i klinikken. Hun laver simpelthen de smukkeste eyelash exstensions, hvilket jeg selv er kæmpe stor fan af. Jeg får det lavet ca. hver 3 uge, og jeg elsker at kunne stå op om morgenen, og ikke skal bruge tid på at tage mascare på. De dage hvor jeg slet ikke har make up på, er det også virkelig dejligt med eyelash exstensions, fordi jeg ser stadig frisk ud. Det hele bliver jo piftet op med mine skønne powder brows bryn, som jeg jo laver i klinikken.

Hurtige – nemme og smukke løsninger er svaret til dig, der er en travl kvinde, og som stadig gerne vil se godt ud.

Helena har -20% på alle nye sæt i november måned – så book din tid allerede nu, og vær klar til alle de julefrokoster og julekomsammen, der er lige rundt om hjørnet. Helene laver både single, volume og hybrid vipper.

Du kan booke tid her: byharkjaer.dk

Velkommen til Helena….

Her kan du se noget af Helenas arbejde…

 

2 kommentarer

 • Tina

  Kære Juliane,
  glædelig bagjul og et nyt bedre 2019 ønskes du og dine, I fortjener det !
  Håber I trives, fik solgt hus, kommer videre til noget godt, får livet på skinner ovenpå jeres øv oplevelse med tyveri, butik mv.
  Knus til dig fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • asta

  Kan se på instra at du har fået lavet øjenlåg. vil du fortælle hvor du har fået det lavet og hvad det koster?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tryk nu for f... på PYT knappen