Mit liv som selvstændig

Jeg er oppe at køre

Jeg er boblende glad, og glæder mig til de første kasser ankommer, hvis alt går vel imorgen. By Harkjær har landet mærket Comfy Copenhagen, og jeg glæder mig helt vildt meget. Det har været under overvejelse noget tid, og nu er det tid, det passer så fint ind i vores eksisterende sortiment – som et fint modspil til den lidt mere romantiske og nordiske stil. Comfy Copenhagen leverer moderigtig Cool og Comfy slowwear. Stilen er en kombination af baggy og tætsiddende i en hyggelig nærmest loungeagtig stil. Comfy Copenhagen er kendt for deres enormt bløde materialer, og en komfort der passer til rigtig mange kvinder. Hvis du allerede nu vil have fingre i Comfy Copenhagens helt nye style finder du dem her By Harkjær.

Vi har selvfølgelig sørget for, at bestille styles der kan mixex på kryds og tværs, og mange af såvel Comfy Copenhagen overdelene og underdelene, passer selvfølgelig også sammen med vores andre allerede eksisterende mærker og styles i butikken og på webshoppen By Harkjær.

Jeg er selv en rigtig Comfy pige, jeg elsker mange af deres styles og nu skal min garderobe helt sikkert også opdateres med en masse lækker camouflage Comfy Copenhagen tøj.

 

DETTE ER BLOT ET SNIG PEAK AF DE LÆKRE STYLES DER LANDER OS HOS DU KAN FINDE DEM ALLE HER: BY HARKJÆR

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv som selvstændig