Idag har jeg været ude i den virkelige verden, altså sådan rigtigt ude

Jeg er pakket ind i en meget usexet dragt

Det er nu 15 dage siden, jeg fik min mommy make-over. Idag har jeg været til tjek hos Filipe – og alt ser fint ud. Jeg er meget hævet, og har en del væske i kroppen, det er helt normalt – min tålmodighed bliver bare sat lidt på prøve ;-). Der kommer til at gå noget tid, før jeg kan se det endelige resultat. Der var en, der sagde til mig, “du har jo også valgt, den største menu på kortet” – og det er selvfølgelig rigtigt 😉 Jeg glæder mig bare SÅ meget, til at se min “nye” krop!

Efter min mommy make-over operation, har jeg virkelig haft brug for, at forkæle mig selv. Måske lyder det lidt dumt, men jeg er pakket ind i en meget usexet dragt, og jeg føler mig lidt ved siden af mig selv. Derfor har de sidste dage, stået på at forkæle mig selv, og det har virkelig været dejligt. Da jeg var til tjek hos Filipe idag, tjekkede han også mine læber, som jeg fik lavet i sidste uge, og så fik jeg lidt botox i panden. Filipe er meget perfektionistisk, og jeg elsker, at han ikke slipper mig som patient, før vi er helt i mål med min krop!

Efter tjek hos Filipe, var jeg inde hos KD beauty og få lavet et nyt sæt eyelash exstensions, det er jeg virkelig blevet afhængig af. Jeg synes, det er så dejligt, at kunne stå op om morgenen, og så har jeg stadig flotte vipper og kan nemt lægge det sidste make-up. Jeg elsker alt, der gør hverdagen nemmere – og det gør eyelash exstensions!

KD beauty er en meget hyggelig klinik, med virkelig dygtige piger, som har vundet en masse priser for deres arbejde. Det var søde Sanne der lavede mine vipper idag, vi havde nogle rigtig hyggelige timer, og hold op hvor er hun dygtig! Se lige mine fine vipper  ❤️.

Så er jeg vist ved at være klar til julen. Julegaverne har jeg heldigvis haft styr på i et stykke tid, og julemaden står mine forældre for. Imorgen starter Victorias juleferie, det glæder jeg mig til – jeg savner hende meget lige for tiden, da jeg ikke kan tage hende op, som jeg plejer.

Jeg håber I alle får en rigtig dejlig jul  ❤️

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idag har jeg været ude i den virkelige verden, altså sådan rigtigt ude