Jeg er ramt af kærlighed på en helt ny måde

Jeg offentligjorde i forgårs på facebook, at der er kommet en mand ind i mit liv, jeg fik så mange dejlige beskeder, kommentarer og likes TAK!!!! Det er også første gang jeg offentligt fortæller om en mand i mit liv, men ham her han behandler mig som en prinsesse, jeg kunne ikke ønske mig noget bedre ?. 

Jeg har gået stille med dørene i et stykke tid, min kærlighed til denne mand er vokset stille og roligt, det var ikke kærlighed ved første blik, men hold nu op hvor bliver kærligheden stærk og intens på den anden måde. Jeg føler mig meget heldig og jeg synes 2014 tegner sig til at blive et rigtig godt år for mig, jeg nyder det i hvert fald lige nu :-).

Siden nytår er flere ting faldet på plads, jeg har mødt en skøn mand, jeg har fået mine sygedagpenge forlænget og jeg har besluttet at sælge min elskede lejlighed på Østerbro. Men det hele føles bare SÅ rigtigt så hvorfor vente, lige nu er jeg i Jylland og nyder nogle dejlige sommerdage med mine forældre, men glæder mig til at komme hjem til “hans” arme igen… wwwweeeeee!!!!!

Jeg troede faktisk aldrig, jeg ville møde en mand der kan rumme mig så meget som han gør, han forbliver lige hemmelig lidt endnu :-), men han er simpelthen fantastisk, når jeg vågner og er i dårligt humør, har mange smerter eller fortiden indhenter mig, kan han rumme det og vi får en god snak om tingene. Han prøver at forstå de ting jeg har været igennem, og de ar jeg har på sjælen, det er jeg ham dybt taknemmelig for… Det er en vild følelse og det gør mig meget meget glad! Det er ikke gået op for mig endnu hvor heldig jeg egentlig er, det føles som en drøm, hvornår vågner jeg, hvornår flipper han helt ud på mig, kan det virkelig passe jeg er SÅ heldig?

Jeg tror faktisk ikke, jeg ville kunne rumme så meget, jeg prøver, men jeg har et temperament og et helbred og en fortid der nogen gange gør det svært for mig. Men jeg er sikker på at hvis han og jeg bliver sammen, bliver vi et stærkt par der bakker hinanden op ?.

Lige nu i denne stund nyder jeg at han savner mig, og jeg savner ham vi ses på søndag skat ???…

julle

 

6 kommentarer

 • Hvor er det dejligt at læse – at du har mødt sådan en mand (så findes de 😉 ) – du fortjener det så meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak 🙂 Ja det kan jeg skrive under på at de gør… Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke søde Juliane med manden i dit liv og alle de andre ting som er gået i positiv retning for dig.
  Det er så dejligt for dig og du fortjener det om nogen:-)

  Nyd det og nyd sommeren.
  Tina
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/cheesecake-med-skovbr.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak søde Tina 🙂 Det er helt fantastisk… Jeg håber også I har det godt Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anu Marie Bülow

  Hej Juliane
  Hvor er det dejligt at læse du har fundet en sød og dejlig mand, og en som kan rumme dig som du er, det håber jeg også sker for mig i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak 🙂 Jeg tror på at det også sker for dig, for selvom det lyder kliche agtigt, troede jeg aldrig det ville ske for mig… Så nu føler jeg det kan ske for alle :-)) Stort Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Elisa Lykke, Smid den klichefyldte 'jeg vil lave TV' langt væk, man hører det for tit og det larmer negativt at man ikke er mere specifik.