Sådan kom min datter til verden ❤️

Jeg er så bekymret

Der er ingen tvivl om at jeg er et menneske, der tænker rigtig meget, og nok også alt for meget. Det har jeg virkelig også mærket efter at lillepigen er kommet til verden. Jeg er så bekymret, jeg bekymre mig om mange ting, og også uden grund og det er spild af energi.

Så denne weekend har jeg fået en opgave af min skønne Doula, fra i fredags til mandag morgen må jeg ikke bekymre mig, så hver gang jeg får en bekymrende tanke, skal jeg sende den afsted igen. Det er en kæmpe udfordring for mig, men jeg synes egentlig, jeg gør det ret godt. Der har uden tvivl været mange bekymrende tanker, som jeg har måtte sige “Hej tanke farvel tanke” til…

Jeg bekymre mig rigtig tit om noget ud i fremtiden, og jeg kan jo hverken gøre til eller fra på nuværende tidspunkt. Men alt bliver vendt og drejet, og hvad gør jeg hvis nu det og det sker… Jeg skal lære at tage den lidt mere med ro og blive i nuet. Der er ingen tvivl om, at det kommer lillepigen også til at hjælpe mig med, jeg skal blive mere tålmodig og tage tingene som de kommer, det vil helt sikkert være sundt for mig.

Så hvis du lige som mig bekymre dig meget, så prøv bare idag og send tankerne videre og mærk roen, det er faktisk rigtig dejligt ❤️.

Rigtig god søndag…

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kom min datter til verden ❤️