Gæsteblogger Hamsa Yassin

Jeg gæsterblogger hos Sofie Mohr

I denne uge er det mig, der er så heldig, at jeg er blevet spurgt, om jeg vil være gæsteblogger hos Sofie Mohr, og svare på fem Star spørgsmål og selvfølgelig vil jeg det. Sofie Mohr har en skøn blog, hvor I kan følge hende, her skriver hun om produkter, personlige oplevelser og anbefalinger. Sofie går meget op i, at man skal følge sine drømme, og kæmpe videre selvom man møder modstand undervejs.

Det skønne indlæg Sofie har skrevet om mig kan I læse her:

Juliane som gæsteblogger

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Hamsa Yassin