Så bliver det afsløret

Jeg har fået lov til at dele dette med jer – wow jeg er rørt

Dino har fået lov til at låne min blog, han sagde til mig der var noget han gerne ville fortælle mine læsere. Jeg tænkte ok han får lov til at skrive det ned, og så må jeg lliiiggee se om det er noget jeg vil dele hihi… Men det vil jeg helt sikkert, jeg er så rørt…

Dino fortæller…

For snart 7 måneder siden fandt Juliane og jeg ud af at vi skulle have en lille baby. Wow, det var vildt. Jeg begyndte at læse lidt på nettet om det at vente en baby. Puha, der står mange skrækhistorier. Noget af det jeg faldt over, var alle de historier omkring ‘din kærestes hormoner under graviditet’ Jeg vil sige, at jeg lige så stille begyndte at håbe på det bedste, men forventede det værste.

Men, men, men… Julianes graviditet, set fra sidelinjen. Var lidt anderledes. hun startede med at have en del kvalme. Noget der vist nok er meget normalt. Det er utrolig svært, som mand at se den du holder allermest af, bare ligger i sengen. Den ene dag efter den anden lå hun bare der og havde det skidt. Man er magtesløs. Og for at være helt ærlig, er jeg nok ikke den bedste til at håndtere andre der har det skidt.

Men som tiden gik blev det bedre. Vi var til scanning, og fandt ud af det var en lille prinsesse. Weeee, et lille sundt pigebarn.

Jeg ventede stadig dag for dag, på at Julianes hormoner skulle begynde at boble, og hun ville fare i flint det ene sekund, for det næste at side at græde.

Men indtil nu må jeg have det til gode.

For jeg må sige, at det som mand er smukt når ens pige bærer ens barn. Så jeg tror man kan se igennem en masse. Når man så ovenikøbet har en kæreste, der bærer det så flot, og som er så nem under graviditeten, så er man da vist lidt heldig. Min dejlige skat har simpelthen været så eksemplarisk under hendes graviditet. Jeg er virkelig stolt af hende. Sådan skat. Du er alt alt for sej. Selv med alle de besværligheder, og den kvalme, og naturligvis din hovedpine.

Jeg er så stolt af dig skat, og jeg elsker dig for det du går igennem.

Elsker dig.

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Mette

  Dejlig med sådan en skøn mand og støtte i en tid hvor der bare sker så meget både med kroppen men også inde i hovedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja rigtig meget selvom han vist er lidt magtesløs nogen gange ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så bliver det afsløret