Sådan nogle forældre skal vi bare ikke være

Jeg har godt nok rykket mig

Idag er en helt speciel dag, det er nemlig præcis et år siden jeg havde termin med Victoria, og det betyder også at min lille skat bliver 1 år næste uge.  Det er faktisk mega vildt at tænke på, hvor meget jeg har rykket mig dette år. Jeg føler, jeg er vokset 2 meter, det har ikke været den nemmeste rejse, men nu står jeg her 1 år efter og tænker, JA jeg gjorde det! Og alt det der har været hårdt, svært og angstprovokerende er pludselig glemt, hvor er det smukt og dejligt. Selvfølgelig er det at være mor ikke en dans på roser hele tiden, men jeg er så stolt af Victoria helt ind i mit hjerte❤️. Hun er så glad, udadvendt, nysgerrig på livet og kan sætte sin egen grænse! Wow det håber jeg, hun bliver ved med at kunne. Jeg er nok blevet lidt af en pylre mor (bare spørg Dino ;-)..

Jeg kan også mærke her et år efter, at jeg trænger til at rykke mig arbejdsmæssigt, så det vil jeg snart løfte sløret for, hvad der kommer til at ske. Jeg er landet et godt sted, jeg føler mig meget heldig. Det at få børn gør virkelig noget ved en, jeg tænker hele tiden på hvordan Victoria har det, og hvad der er bedst at gøre for hende, så det putter en selv i anden række og mon ikke det er meget sundt? ❤️

julianeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan nogle forældre skal vi bare ikke være