Når tingene ikke går som forventet

Jeg har ikke knækket koden endnu

Blog verdenen bliver større og større, og der er virkelig mange dygtige bloggere, som bruger rigtig meget tid på at skrive nogle inspirerende indlæg til jer kære læsere. Jeg ved selv som blogger, hvor meget tid det tager at have en blog, som skal opdateres så ofte som muligt.

Jeg vil rigtig gerne høre… hvilke blogs du læser og hvorfor du læser dem? Jeg følger en del bloggere, men når desværre ikke altid at se alle indlæg, så derfor bruger jeg meget ofte hitlisterne på Bloggers delight. Der kan man vælge hvilken kategori bloggen skal være under, og så kommer de mest læste indlæg frem, og det er jo skønt, når man selv ligger på den liste, du finder den her: Bloggers delight toplisteJeg vælger stort set altid mom bloggere, da det jo er den gruppe, jeg også er i 🙂

Kender du nogle fede udenlandske bloggere?

Bloggere er kommet for at blive, og jeg synes det er en mega fed måde at nå ud til forskellige mennesker på. Jeg har ikke knækket koden endnu til at leve af bloggen, men den giver da lidt ekstra lommepenge, og det er super fedt! Jeg er ikke særlig god til at lave affiliate indlæg, altså de indlæg hvor jeg linker til ting I kan købe, det er jo ofte der bloggere tjener penge. Jeg er selv vild med de personlige blog indlæg, mor indlæg, indretning eller indlæg om forhold. Det er selvfølgelig rart at vide hvor man kan købe tingene der er på billedet, hvis det handler om indretning eller tøj, men jeg glemmer det ofte 😉

Hvad kan du bedst lide at læse om?

Tak fordi du vil dele det med mig 

julianeharkjaer

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Jeg drømmer ikke om at være en stor kendt blogger, men jeg elsker at blogge.. Jeg har fundet ud af at det her med at netværke med andre bloggere betyder utrolig meget.. både fordi jeg godt kan li det, men også fordi man så kan linke til hinanden osv.

  Blogland vokser og der er mange om budet, tror på at man bare skal være sig selv. og så må jeg indrømme at jeg selv hader at læse blogs hvor der hele tiden er reklamer alle steder eller hvor der er mange sponsorede indlæg.. Der må godt være noget, men med måde..

  Det er hårdt arbejdet at være blogger og kræver samtidig tålmodighed.. 😀

  Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja det har du fuldstændig ret i 🙂 Det kræver ret meget i forhold til hvad folk tror, Dino blev i hvert fald meget overrasket..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  jeg følger fast:
  dig, sarah louise, mascha vang, miss jeanett, Tinamarias, modemedmere,nannapretzmann, christinadueholm,
  De er alle sammen med forskellige. Den ene er fra Odense som mig, så der er lidt fif. Nogle er jeg fascineret af, andre er meget anderledes end mig – synes jeg er sjovt. Nogle med børn – nogle uden.
  Nogle lever vildt spændende liv hvor jeg kan drømme mig lidt væk. Andre helt almindelige som jeg selv – som egentlig også kan være spændende da vi jo alle er forskellige med forskellige liv, holdninger, meninger osv.
  Men alt i alt en god blanding af børn, familie, mode, mad, indretning og rejser. Og alt med et kig ind i deres liv som vi andre er så heldige at de deler lidt med os. Det er jo det der i bund og grund er fascinerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ej hvor dejligt Asta ❤ Og du har ret, det er altid fascinerende at kiggge ind hos andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tingene ikke går som forventet