Vil du være min ambassadør?

Jeg har lært at bevare håbet

De seneste måneder har jeg fået mange beskeder om, hvor sej jeg er, og hånden på hjertet jeg er vildt rørt over det. Jeg føler mig ikke særlig sej, men jeg hænger i, og der er ting,  jeg virkelig gerne vil lykkes med her i livet.

Jeg er mor, og det har jeg snart været i 16 måneder, som jo egentlig ikke er særlig lang tid af mit liv, men mit liv er virkelig blevet vendt op og ned. Jeg har ikke skrevet noget om, hvor stresset jeg er. Det er bestemt ikke noget jeg er stolt af, men heldigvis arbejder jeg med det, og jeg er sikker på, at det nok skal blive bedre. Hvis der er noget jeg har lært her i livet, er det at bevare håbet ❤.

Jeg har haft hovedpine i 27 år, og jeg håber stadig, jeg en dag vågner op, og aldrig mere skal have hovedpine, at jeg lige finder det der kan hjælpe mig. Det bliver jeg nødt til at tro på for at kunne være i det.

Jeg har levet et meget kontrolleret liv, hvor jeg ALTID har gjort det der var bedst for mig, så jeg fik mindst muligt hovedpine. Dette er simpelthen ikke muligt efter jeg er blevet mor. Victoria er her, og hun er verdens dejligste datter, men hun er stadig kun en lille bitte pige, der har sine behov, så derfor kommer mine behov i anden række, og det stresser mig utrolig meget. Men jeg øver mig hver evig eneste dag.

Det der betyder meget for mig, er at Victoria trives, og at hun føler sig elsket og hviler i sig selv, at Dino har det godt, min familie har det godt, at jeg laver noget jeg elsker (selvom jeg skifter retning i en alder af 37 år), mit udseende, mit hjem, mine veninder (ægte relationer det har jeg fundet ud af, efter jeg er blevet mor) og at bloggen har succes. Det er ting jeg knokler for hver evig eneste dag, og jeg giver mig 110 % til det hele, og det kan godt give stress… Nogle dage vælter korthuset og andre dage klapper det hele. Derfor er jeg meget rørt over, at der er så mange der synes jeg er sej ❤.. 1000 tak..

img_9637

Hertil aften har jeg været alene med Victoria,  vi har hygget, og nu sover hun, og jeg ligger på sofaen med mega hovedpine 😴… Så lige nu varmer de meget jeres beskeder..

Skrevet af Juliane

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du være min ambassadør?