Har jeg for travlt?

Jeg kan slet ikke lade være

Nu har vi fået lejekontrakten til vores nye hjem – hold op hvor jeg glæder mig til at vise jer det. Vi skal bo i en 4 værelse lejlighed med en stor lækker terrasse, det er perfekt sted i Holbæk tæt på byen og 500 meter til Victorias dagpleje. Det er helt ny istandsat, og vi skal ikke rigtig lave noget inden vi flytter ind, andet end de tapeter jeg gerne vil have sat op. Jeg har jo en kærlighed for fede tapeter 🙂

Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at få det hele på et plan og komme ned på lidt mindre plads. For mange vil det være fedt den omvendte vej at få mere plads, men jeg synes simpelthen huset er for stort til os. Jeg elsker hyggelige “hule” rum, men værelserne er faktisk en rigtig god størrelse, og Victoria kan få et skønt værelse lige ved siden af vores soveværelse.

Og ja jeg kan slet ikke lade være med allerede at indrette lejligheden i mit hovedet, og jeg vil så gerne lave et hyggeligt værelse til Victoria. Derfor har jeg luret lidt på instagram, og jeg faldt over profilen fiekirstine89, hold nu op nogle fine billeder hun har på sin profil, og jeg har fået lov at låne lidt billeder og vise jer dem her…

julianeharkjaer.dk

julianeharkjaer.dk

julianeharkjaer.dk

Tusind tak for lån fiekirstine89

Nu kommer udfordringen så, hvordan får jeg denne stil? Jeg har en fin hvid seng til Victoria, og der er ingen tvivl om at hun skal have en fin uro over den. Derudover får hun en hvid sofa, et fint gammel spejl.. Men hvor skal jeg opbevare alt hendes legetøj? Har I nogle gode ideer? Og også gerne ideer til denne stil uden at det koster en masse 🙂

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Karina

  Super fin stil ☺️
  Tapetet tænker jeg at du kender navnet på allerede (firm living), og det er jo desværre dyrt 😬
  Men opbevaring af legetøj kunne eksempelvis være i de der stribede vasketøjsposer fra. housedoctor. De fås også andre steder. De er ret stabile. De fås også med påtrykt tekst (fx: things you don’t know where to put) osv. Alle i samme stil. ☺️ Ved ikke om det er housedoctor som har dem med tekst også. Et andet fantastisk og meget rummeligt møbel er IKEAs bænk i serien stuva. Tjek den ud også ☺️
  Ellers kan jeg anbefale at være med på fb siden “Børneværelset”, der er masser af fed inspiration. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Karina <3

   Tak for din besked og de gode fif dem må jeg helt sikkert tjekke ud 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg for travlt?