Kan det mon være derfor?

Jeg kniber mig selv i armen

Jeg er her stadig…❤️ Og I er bestemt ikke glemt, men de sidste to måneder har vendt helt op og ned på mit liv. På den virkelig gode måde.

I får lige en lille update…. Dino og jeg begyndte at kigge på hus igen, og har fundet et som vi er helt forelskede i. Det skal stort set total renoveres, men så bliver det også mega godt 👌🏻… Hånden på hjertet kan jeg ikke helt overskue at skulle flytte igen, men det føles bare så rigtigt, og så må istandsættelsen tage den tid det tager… Vi har skrevet under, og vi venter egentlig kun på at sælger godkender vores advokat forbehold, så kryds lige fingre for os. Vi skal nemlig være ude af vores lejlighed i midten af oktober 🙈.

Jeg er gået 100 % selvstændigt og knokler virkelig, men det er SÅ fedt, at kunne gøre tingene fuldstændig som jeg har lyst til. Sidste søndag gik jeg online med Beauty by Harkjær, hvor der er beskrevet hvilke behandlinger jeg laver, prisliste og lidt om de produkter jeg bruger. Derudover finder du min helt nye webshop med tøj fra Paris til super gode priser. Der er 30 % på shoppen til og med idag så hop ind og shop løs… Hvad synes I om siden? ❤️

img_2248 img_2272

img_2295

8 kommentarer

 • Michelle

  Er du holdt helt op med at blogge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Bliver da helt nervøs for om der er sket noget nu du ikke har blogget i 2 måneder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg er virkelig glad for den sorte kjole med blonde/strut ærmer. Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Åh hvor dejligt at høre den er også virkelig smuk 🙂 Du må meget gerne sende et billedet hvor du har den på og hvis jeg må dele det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Marie Skånstrøm

  Er iøvrigt super glad for varerne jeg bestilte på din hjemmeside 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Det er jeg virkelig glad for at gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Marie Skånstrøm

  Du er SÅ sej Juliane. Du kan være stolt af dig selv 💕”You are O’Neill og a kind”. God vind fremover 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Åh hvor er du sød Tina tusind tak 🙂 Glæder mig til at se dig i klinikken💕

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan det mon være derfor?