I aften falder jeg i søvn med disse følelser i kroppen

Jeg kunne simpelten ikke lade være

Den sidste uge er brugt i Marielyst sammen med min dejlige mand og datter. Hold op jeg er blevet forkælet, og vi har hygget os helt vildt. Victoria er simpelthen begyndt at gentage stort set alt hvad vi siger, det er så mega sjovt og hyggeligt, men jeg tror vi har fået os en lille papegøje… Hold nu op hvor hun snakker og fortæller, det så sødt ❤️.

Der sker virkelig mange fede ting for tiden, og det bobler i mig for at komme igang med alt det nye og spændende, som ligger lige rundt om hjørnet. Jeg er jo en kvinde, der rykker meget hurtigt, så da jeg lagde et par bukser op på instagram, som jeg havde på forleden dag, og jeg fik en masse beskeder om hvor bukserne var fra, tog jeg en beslutning. Jeg fik fat i indehaveren af butikken, og lyn hurtigt fik jeg lavet en aftale om, at jeg kunne købe noget tøj engro. Så derfor har jeg købt lidt lækkert ind til klinikken Beauty by Harkjær. Jeg kunne simpelthen ikke lade være… hihi… Jeg sender også hvis du ikke bor lige i nærheden.

På tirsdag kommer der en fotograf og tager nogle fine billeder, men du kan se nogle af de lækre styles her 🙂

img_1573

Processed with MOLDIV

img_1567

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I aften falder jeg i søvn med disse følelser i kroppen