Nerver

Jeg lader mig falde…

Så har jeg gjort det! Fortalt åbent om en af mine oplevelser i mit tidligere forhold. Jeg fortæller åbent og ærligt om hvad der skete, det er grænseoverskridende men også en kæmpe befrielse nu er det ude puha..

Jeg har fået rigtig mange dejlige mails og beskeder på Facebook siden programmet blev vist i onsdags. Jeg er stadig i gang med at få svaret alle. I skal vide at alle jeres historier går lige i mit hjerte, og hvis der bare er en, jeg kan hjælpe med at fortælle min historie, er det det hele værd!

– læs også BT´s artikel om Juliane her

I morgen står den på bryllup i familien, jeg er meget spændt på om der er nogen der siger noget til mig. Jeg føler man kan kigge lige igennem mig nu, det er en ny oplevelse, men jeg kan egentlig godt lide den. Her er Juliane 33 år med en del i bagagen.  Jeg slipper nu bagagen lader den ligge og kører videre!

Tak for alle jeres gode råd og tanker, I gav mig også modet til at stå frem! Af hele hjertet tak!

Jeg lader mig falde men jeg ved jeg lander blødt et eller andet sted?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nerver