Nu rækker jeg ud

Jeg lukker ned

I torsdags skrev jeg indlægget Nu rækker jeg ud, og jeg er virkelig overvældet over alle jer dejlige mennesker, der har skrevet til mig, og som deler jeres personlige oplevelser med angst, og giver mig gode råd eller tilbyder mig direkte hjælp, det betyder virkelig meget. Jeg føler min rejse mod at få det bedre er sat igang, og det er tak at være jer, og fordi jeg stod frem selvom det også var meget angstprovokerende.

Jeg vil jo ønske at alt kørte på skinner, og det er der rigtig mange ting, der gør lige nu, så hvorfor alt den angst? Jeg prøver at minde mig selv om hver dag, at jeg har den mest fantastiske mand, den dejligste datter, en skøn familie og veninder og ikke mindst det dejligste hus. Men angsten sniger sig ind som en djævel i mit sind! Imorgen starter jeg til terapi hos skønne Henriette Hviid, som decideret arbejder med terapi og rådgivning til nybagte mødre. Det glæder jeg mig utrolig meget til, selvom angsten er der for at skulle afsted, møde et nyt menneske og åbne op. Men jeg ved, at jeg er nødt til det for at komme videre.

Men grunden min overskrift er Jeg lukker ned, er at jeg bliver nødt til at lukke ned for de sociale medier, beskeder osv. indimellem for lige at have mig selv med. Så hvis jeg ikke lige får svaret så hurtigt som jeg plejer, er det ikke fordi, du er glemt, jeg prøver bare lige at finde ro og få styr på mit hovedet og tankerne, og selvfølgelig være sammen med min lille familie.

Lige nu har jeg ro i hovedet, og Dino passer Victoria så jeg kan skrive dette til jer. I skønne læsere, jeg er taknemmelig for hver og en af jer..

Rigtig god søndag ❤️.

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

7 kommentarer

 • Hej Juliane.
  Tak for din ærlighed, jeg vil glæde mig til at læse lidt med her på din blog.
  Jeg er selv helt nyudklækket blogger, og blogger om at have PTSD, det er så vigtigt at give verden et indblik i hvordan det er at leve med en hæmsko, som fx. angst.
  Kærligst, Krummen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Krummen <3

   Hvor er du sød tusind tak dejligt du læser med 🙂 Ja jo flere vi er der deler jo bedre. Held og lykke med bloggen.

   Stort Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torben

  Varme tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Held og lykke med din rejse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu rækker jeg ud