Jeg nåede det fandme

Ja undskyld mit sprog allerede i overskriften, men dette indlæg kræver altså lige et bandeord eller to, for det forstærker lige betydningen ik? Jeg satte mig et mål, da jeg havde fået Victoria d. 3/11-15., jeg havde taget ret mange kilo på under min graviditet, det kan du læse lidt mere om her Vægttab, og udover det havde jeg lidt ekstra kærligheds kilo på sidebenene. Vi kender godt allesammen det med at komme i et forhold, og så sniger der sig lige et par ekstra kilo på, det skete også for mig. Jeg ved ikke helt præcist, hvad jeg vejede, inden jeg blev gravid men ca. 75 kg., og under graviditeten kom jeg op på 108 kg. Ja du hørte rigtigt 108 kg. jeg var STOR!!! Men mit mål var at tabe det jeg havde taget på under graviditeten på maks et år, altså når Victoria blev et år, skulle jeg vejede 75 kg. Og ved I hvad, jeg nåede det fandme! Jeg er mega stolt! Set i bakspejlet synes jeg egentlig, det er gået rimelig nemt, jeg har stadig spist slik, kage og en del Mac D. Men der er ingen tvivl om, at jeg har haft fokus på hvad jeg har puttet i munden. I august startede jeg hos Sundhedscoach Helle K., det gav mig helt sikkert et skub med de sidste kilo.

Min vægt siger nu 73,5 kg., det er så vildt, men jeg skal altså under de 70 kg. det har jeg ikke været, siden jeg var i 20’erne :-). Men jeg må indrømme, det er meget sværere at bevare motivationen nu, for jeg kan passe mit tøj fra før fødslen, og nu er det jo ikke 35 kg. jeg skal tabe, det er de obligatoriske 5 kg. Men jeg tror simpelthen, jeg vil blive så mega glad, hvis jeg lige smid de sidste kilo, så jeg må stramme ballerne sammen og komme i mål. Men vi er enige om det er en svær tid ik? Jeg har jo den vildeste craving for brune kager haha.. Jeg skal vejes hos Helle om et par uger, der skal jeg virkelig have tabt mig, så hep lige på mig ik? 🙂

Hvad gør du i denne tid, for ikke at gå amok i alle de lækre jule cravings?

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Mia

  Hvilket forløb havde du hos Helle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Uhhh skriv til Helle, hun kan hjælpe dig. Jeg har fået kostplan, vejledning og 5 vejninger mener jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Varm kakao redder mig tit.. ha ha.. Men jeg er helt ustyrlig lige pt, Heldigvis står min vægt stille.

  Knus Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh det kender jeg godt 🙈 Men jeg drikker Cocio one hver dag så ved ik pm det vil hjælpe her

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiser bare det sunde slik 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Maria Dam, "Jeg skal ikke være dommer for hvad der er rigtigt og forkert. Men jeg kan give råd og vejledning"