Min kæreste er SÅ klog

Jeg plejer at være billig

Vaner er noget underligt noget, de kan være så svære at bryde, og de kan være virkelig gode at have. Jeg har masser af vaner både gode og dårlige, og jeg er meget spændt på hvordan det bliver, når der kommer en lille baby ind i min hverdag, for så kommer jeg nok lliigge til at ændre på nogle af mine vaner 🙂

Men tilbage til overskriften.. Jeg plejer at være billig… Og med det mener jeg, at jeg plejer ikke at købe dyrt tøj og accessories til mig selv.. Men de seneste år, har der sneget sig nogle dyre vaner ind.. Jeg ELSKER dyre og lækre tasker, sko og støvler.. Mit store crush om vinteren har været mine UGG støvler, og dem er jeg stadig helt tosset med, men mine drømme støvler i år er Mou støvlerne korte og lange, jeg synes de er super fede 🙂

Har du nogle dyre vaner?

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kæreste er SÅ klog