Han vælger simpelthen at gå ind til mig i badet med ALT sit tøj på...

Jeg tæller minutterne

Åh jeg tæller nærmest minutter til min dejlige mand får ferie Idag. Jeg har haft en kaotisk morgen og været fyldt med stress i kroppen. Jeg havde et program for dagen i mit hoved, da jeg vågnede, og ja ja jeg ved godt man ikke kan planlægge noget når man har børn, men det havde jeg altså gjort alligevel.. Programmet lød således… En tur til Svinninge (hvor vi lige er flyttet fra, og som nu føles som en dagsrejse). Der skulle jeg hente en pakke der var kommet til mig, på apoteket, lige handle i Brugsen nu hvor jeg alligevel var der og forbi min ynglings butik DBC blomster & kreationer, derefter tilbage til Holbæk lige forbi babysam og købe lidt forskelligt, så i Kram&Co og fylde lidt op på vores stand og helt optimistisk også vaske bil, og sidst men ikke mindst have veninde besøg ved 12 tiden…

Yep så var dagen igang, V skulle lige have sin formiddags lur og så ud af døren, hun ville selvfølgelig ikke sove, og jeg beslutter mig for at prøve en sidste gang og vupti så sov hun.. 20 min :-/ så vågnede hun af at hoste og skulle kaste op.. Så ordnede vi også lige det og SÅ kørte vi, V var stadig træt, men vil absolut ikke sove. Ankomst til Svinninge.. Ingen pakke til mig alligevel, den ene butik var lukket så vi kørte da bare til Holbæk.. Et smut i baby Sam som trak ud da medarbejderne ikke rigtig havde styr på noget, hele min krop stressede nu… Så skulle jeg mødes med Dino ved Kram & Co, og han har mega travlt på arbejdet og måtte nu holde og vente på mig, da det tog så lang tid i baby Sam.. Omg!!!

Jeg valgte at slutte turen herefter, og veninde besøget var aflyst for længst.. Hjem med V der så skulle sove.. Det tog lidt tid, men NU sover hun…

Og jeg sidder tilbage med følelsen af stress, shit hvor er det frusterende, at jeg ikke kan nå det jeg gerne vil!! Derfor GLÆDER jeg mig til D får ferie, og det gør han Idag YES!!!

Hvordan har jeres lørdag været so far?

image

#trætmedtrætpå ❤️

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han vælger simpelthen at gå ind til mig i badet med ALT sit tøj på...