Dette er IKKE reklame!

Jeg tør ikke helt tro på det

Den sidste uge har jeg gået rundt med den samme grund følelse… Jeg har været inde og mærke efter så mange gange, er det virkelig rigtigt – og ja det er den samme følelse, jeg er kommet frem til hver gang. Jeg er lykkelig! Helt ned i maven! Men jeg tør ikke helt tro på det…

Men det skal jeg, og det øver jeg mig virkelig i. Jeg har den dejligste mand i verden, der vil gøre alt for mig (nej han er ikke under tøflen ;-), men I ved, på den der super fede måde, hvor jeg altid ved, jeg kan regne med ham. Han handler når jeg er handlingslammet, der tager han over, og det er lige det, jeg har brug for! Han støtter mig, tror på mig, hepper på mig og gør alt hvad han kan for at gøre mig glad… Yes happy wife happy life… Det er virkelig kærlighed! Han har flere gange sagt, han vil gøre alt for mig, og det er da dejligt at høre, men nu mærker jeg det virkelig, og jeg er dybt taknemmelig. Han gør mig lykkelig og hel! Og han er min… wow…

Og Victoria hun er bare den dejligste pige, glad, sjov, kærlig og min kærlighed til hende vokser dag for dag. Jeg er blevet så skrøbelig, efter jeg er blevet mor, men det er også virkelig smukt at mærke livet på denne måde. Jeg har min helt egen lille familie, og vi har det godt! Det skal altså nydes…

Jeg har en fantastisk klinik, som jeg elsker Beauty by Harkjær. Jeg har de dejligste kunder, og forretningen er i rivende udvikling, hvis du har lyst, kan du se mere på min facebook side her. Inden længe tilbyder jeg også Powder Brows i klinikken, du kan bestille tid allerede nu til efter d. 7 september, hvor jeg er færdig uddannet. D. 20/21 august skal jeg på voks kursus, og på onsdag tager min dejlige mand og jeg til Paris og køber lækkert tøj til klinikken. Dette vil ligge online når min hjemmeside, som går i luften indenfor 14 dage. Så selvom du ikke lige bor i nærheden af Holbæk, kan du sagtens bestille tøj & produkter.

Så hvorfor skulle jeg ikke nyde lykken? ❤ Det vil jeg gøre, så jeg tager en dyb vejrtrækning og tager det hele ind… Og imorgen hvis alt går vel skriver vi under på vores hus wwweeeee… Kryds lige fingre for os 🙂

img_2060

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette er IKKE reklame!