Dejlig søndag

Jeg trækker stikket

Den seneste tid har jeg haft en del indre uro, og jeg har haft svært ved at samle mig. Der er sket utrolig meget i mit liv de seneste år, og det største er at jeg er blevet mor. Jeg elsker Victoria overalt på jorden, og bekymre mig om den lille mus 24/7, det tror jeg er med til at putte min krop i en form for alarm beredskab. Da jeg i forvejen er smerte patient, er det lige dobbelt op på alarm beredskab i kroppen. Kroniske smerter stresser ens krop utrolig meget. Derudover tænker jeg meget på fremtiden, hvor er jeg bare om et år? Hvad kommer jeg til at lave? Igår eftermiddags kunne jeg mærke min krop og hjerne ikke vidste om den skulle gå til højre eller venstre, jeg måtte fortælle Dino om min situation, og med det samme fik han arrangeret et lille get away til mig❤️… Virkelig rørende og MEGA dejligt! Så imorges fik jeg lyn hurtigt pakket bilen og drog mod Jylland. Så nu er jeg hos mine forældre hvor jeg kan slappe 100 % af. Jeg øver mig i at være i nuet og ikke tænke på alt muligt, jeg kommer hjem på fredag, så jeg håber de kan hygge sig derhjemme mine to stjerner ⭐️❤️… Og at min hovedet og min krop får en lille pause.

Så her ligger jeg ❤️.

IMG_7494

 IMG_7495

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig søndag