Plastik vs natural 

Jeg tror det bliver rigtig godt 

I onsdags var vi ude og spise prøve middag, der hvor vi skal holde Victorias barnedåb, det var super lækker mad, og jeg glæder mig super meget til denne dag. Vi har valgt at holde barnedåben på et hotel ca. 20-30 min fra kirken, det er jeg super glad for, så vi ikke selv skal stå for en helt masse denne dag, og jeg glæder mig virkelig til at se alle de dejlige mennesker der kommer denne dag ❤️.

Ser det ikke hyggeligt ud?

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastik vs natural