Nu har jeg gjort det

Jeg var lige ved at falde ned af vægten

Min vægt ja, den har jeg jo skrevet om før og især efter graviditeten, der var liiggge 33 kg., der skulle smides plus det jeg havde taget på inden. Jeg er startet hos Sundhedscoach Helle K, det kan du læse lidt om her Nu må jeg vist hellere tage mig lidt sammen.

I fredags var jeg så til min trejde vejning og kontrol hos Helle, og jeg havde på fornemmelsen, at der var røget lidt, siden jeg var der sidst for 1 1/2 uge siden.. Jeg må indrømme, jeg var lige ved at falde ned af vægten 🙈… Hold nu fast! Jeg havde smidt 2,8 kg. Wow wow wow det er jo helt fucking fantastisk… Så på en måned har jeg smidt 4,1 kg… det SÅ fedt!! Meennnn jeg tror der har sneget sig lidt på igen her i weekenden, så jeg må lige tage mig lidt sammen, inden jeg skal op og vejes igen på fredag :-). Men jeg vejer nu ca. det samme som inden jeg blev gravid, jeg synes dog min krop ser anderledes ud, jeg kan godt se at huden har været spændt en del ud. Men jeg er bare så glad, mit mål var at smide mine graviditetskilo inden Victoria blev 1 år, og det når jeg for den lille mus har fødselsdag 3 november…

Men hep lige på mig, det så pinligt hvis jeg har taget på eller vægten står stille på fredag 😉

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Hvor er det sejt gået og husk at nogen gange kan vægte hoppe lidt.. Så du skal nok ikke regne med det store når du kravler på vægten næste gang. Jeg ved feks at min vægt er helt skør omkring min mens. Det er i de uger, man bare skal fortsætte og ikke gi op.

  Fortsæt den gode stil. 😀

  Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja du har fuldstændig ret og den gik også lidt op igen, så nu skal den ned igen <3 Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu har jeg gjort det