Balto ❤️

Kærlighed tør du lade dig rive med?

Kærlighed ??  Kærlighed kan gøre ondt helt ind i sjælen, men det er også noget af det smukkeste, der findes her i livet. At turde elske et menneske helt ubetinget kræver mod. Men man må aldrig blive bange for at elske, selvom jeg efter tabet af Balto godt kan mærke frygten for at elske så højt, jeg er bange for at miste, bange for at der sker Dino og min familie noget. Livet kan på et split sekund ændre sig fra glæde til sorg, det er meningsløst og latterligt… denne verden er ikke altid til at forstå, måske er det godt nok… Det er i hvert fald godt, vi ikke ved hvad der skal ske..

Hvor højt tør du elske? Tør du slippe alle tøjlerne og kaste dig ud i kærligheden? Jeg elsker kærlighed, jeg elsker tosomhed, jeg elsker sommerfuglene i maven og jeg er villig til at lade mig rive med. Jeg prøver at skubbe tankerne om at miste væk – men min fantasi er meget livlig nogen gange – Bare spørg Dino 😉

julianeaxen.com

Balto

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balto ❤️