Gad vide om det aldrig stopper?

Kærlighed ud over det hele

Mors dag nærmer sig, og jeg er vild med denne dag, ligesom fars dag og Valentinsdag. Det er altid dejligt, at fejre kærligheden og de mennesker vi elsker. Jeg er vild med alt der har med kærlighed og romantik at gøre. Jeg ville ønske vi havde mere tid, til at gøre ting for hinanden i en travl hverdag. Det er jo de små ting der tæller.

Mors dag stammer fra USA, og er faktisk en rigtig gammel tradition, men det er først de senere år, at Mors dag er blevet rigtig populært. Idag vil vi rigtig gerne vise vores kærlighed og kernefamilie frem, så Mor og Fars dag er kommet for at blive – det er jeg sikker på.

Da min Bedstemor levede, lavede jeg også en Bedstemors dag, fordi hun var fra en tid, hvor mors dag ikke blev fejret. Åh hvor jeg dig savner hende ❤️.

D. 12 maj er Mors dag, og for mig er både mor og fars dag en hyldest, til alle de dejlige forældre der findes. Og så sidder der måske nogen og tænker, – hvorfor skal de hyldes på to specielle dage – hver dag burde være en hyldest, og ja det er også rigtigt,  men lige disse to dage får mor og far lidt ekstra opmærksomhed, og det er jeg vild med.

Men hvad giver jeg så min elskede mor? Jeg synes personlige gaver er fantastiske, men da jeg ikke er så god til hverken at tegne, bage eller opfinde den dybe tallerken, har jeg valgt at give min mor en personlige nøglering fra byRavn. Hos byRavn kan du købe de smukkeste nøgleringe, med en personlig tekst. Victoria gav Dino en nøglering i julegave, og den er simpelthen så fin, – og lige nu kan du få 20% på udvalgte nøgleringe.

Så et tip herfra, da jeg ved, det kan være svært at finde en gave. Tjek byRavns side ud, de har også en masse andre lækre ting. Vores fede læder håndtag er også fra byRavn.

Hvad giver du din mor?

Sidste år, så jeg de vildeste Mors dags gaver på Some, og jeg synes, det er vigtigt, at det ikke tager overhånd med gaver, det bliver meget nemt en konkurrence på Some – se hvad jeg har fået! Og jeg er sikker på, at det ikke er ideen med disse dage, derfor synes jeg byRavns nøgleringe er så fine. Det er en gave som din Mor kan have i lang tid, og som de fleste bruger hver dag – og så bliver din Mor mindet om dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gad vide om det aldrig stopper?