Skønne Fødder

Kan det blive for meget?

Hvordan har du det med tatoveringer og piercinger? Rigtig mange mennesker har idag en tatovering eller en piercing. Især tatoveringer er blevet meget udbredt, det er alle typer og fra alle sociale lag. Jeg synes det er fedt, at folk får lavet noget sjovt eller meningsfyldt på kroppen, og at du stort set aldrig ser to ens tatoveringer. Jeg har selv fire tatoveringer, og de minder mig alle om en bestemt tid i mit liv, derfor kunne jeg ikke pt. finde på at få f.eks min tribal på lænden tegnet over.

Igår fik jeg sat en sten i armen som smykke, jeg synes den er virkelig cool og rigtig ladylike.

Piercing

Men spørgsmålet er hvornår bliver det for meget? Og kan kvinder tillade sig lige så meget som mænd? Jeg synes der er nogle typer som bærer tatoveringer virkelig smukt. Jeg har selv en grænse, og den går der hvor jeg ikke synes det er feminint længere, jeg er ikke til voldsomme tatoveringer på piger med dødningehoveder eller lign. Men jeg synes det er spændende at se hvad folk får lavet, for nogen er det meget vigtigt det bliver helt rigtigt første gang, og de bruger meget lang tid på at tage beslutningen og andre springer bare ud i det. For mit vedkommende har jeg gjort begge dele, og jeg synes også det er helt okay at få lavet en tatovering der ikke betyder noget specielt, men som man bare synes er pæn :-).

3 kommentarer

 • Hej Juliane

  Det er svært at definere hvornår noget er for meget, og det afhænger i høj grad af hvilke piercinger der er tale om. Fx er den piercing du fremviser ekstremt populær for tiden, og det er en piercing vi laver rigtig mange af i vores studie.

  Grænsen rykker sig også i forhold til de forskellige aldersgrupper, og der er faktisk flere end du tror der får lavet piercinger man ikke kan se, fx Bryst og Intimpiercinger. Disse piercinger laves ofte på modne mennesker som ønsker lidt spænding, eller stimulans i dobbeltsengen. De kommer fra alle grupper af samfundet, og det er både unge mennesker på 18, og ældre menneske på over 60 år.

  Personligt syntes jeg det er fedt, og vidner om et samfund som ikke står stille. Og nogle mennesker som ikke er bange for at prøve grænser af, ej heller selvom det måtte gøre lidt ondt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Jonas!

   Jeg er SÅ glad for min sidste piercing og jeg synes det er super fedt I laver mange af dem 🙂 Du har helt ret i at det sidste du skriver med vores samfund, og vi er jo allesammen forskellige og skal gøre det som gør os glade 🙂

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God eftermiddag kæreste Juliane og den dejligste påske nogensinde ønskes du af alle:-)

  Hvor smuk en ring du har fået der i din arm:-)
  Personligt har jeg hverken hul i ørerne, tattoo eller noget.
  Jeg kan godt lide at være, som Gud har skabt mig, dog indrømmet at jeg kan lide at gøre mig pæn med tøj, makeup, hår osv.

  Det er fantastisk at du kan nyde solen på Grand Canaria imens vi må nyde den i lille Danmark.
  Vi fik en lækker påskelams middag med smuk ice cooler til champegnen:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/04/paske-lam-og-champagne-brus.html

  Og ellers nyder vi påsken på en rolig måde. Min datters skal desværre opereres igen, da den anden hofte og knæene også er gået til pga. af al den behandling for leukæmien. Shitte-møg:-(

  Men ellers er det jo om at klare sig og sætte pris på de små ting i livet, men det ved du jo selv alt om:-)
  Nyd det søde og lad se og høre om dine oplevelser i Sydens varme:-)

  Maria og Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne Fødder