Er det for tidligt?

Kan det mon være derfor?

Tankerne flyver her i bilen mod Paris… Ja det er en lang tur, og nej Dino og jeg har ikke samme musik smag Hihi…

Men jeg sidder og tænker over det med at være lykkelig, jeg skrev dette indlæg forleden Jeg tør ikke helt tro på det.  Men jeg kan ikke lade være med at tænke over, hvad jeg har gjort for at nå hertil, og kan det mon fortsætte?

Dino og jeg blev jo gift for snart 2 år siden, og der skiftede vi begge vores efternavne ud med Harkjær, og vi var til nummerolog, for at være sikre på det var det rigtige navn vi valgte. Derudover er Victorias navn også fuldstændig numerologisk korrekt… Kan det virkelig betyde så meget? Andre der har skiftet navn der har mærket en vild proces?

Lige nu sidder jeg og tænker på alle de ting, jeg er så taknemmelig for, ja det bliver måske lidt rosenrødt, men jeg er virkelig glad for tiden❤️.

Igår fik vi købskontrakten på huset og der er lige nogle små ændringer, men ellers ser det ud til at gå iorden, jeg tør dog ikke juble før vi får nøglerne.

Vi er på vej til Paris for at købe tøj til klinikken og på mandag skal jeg på voks kursus der sker SÅ meget..Jeg er bare SÅ glad ❤️… To timer til vi landet i Paris det er en liiddttt lang tur…

img_2104

Der er flere der har spurgt ind til mine læber, og det er Maria Dam i Roskilde der har lavet dem. Jeg har skrevet om Maria før hun er så fantastisk dygtig ❤️. (Dette er ikke reklame)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det for tidligt?