Jeg tæller minutterne

Kan det virkelig lade sig gøre?

Som jeg skrev om igår, talte jeg minutterne til Dinos ferie Jeg tæller minutterne. Idag kom vi så godt igang med indretningen herhjemme, og hvor er det skønt at kunne begynde at se, at det tager form.. Hvis jeg selv skal sige det, synes jeg, vi er ret seje til at indrette ;-). Men men men.. Der er noget jeg har tænkt over. Jeg elsker jo boligindretning, og jeg er selv uddannet boligstylist, så hvis der er noget mine øjne ikke kan lide, bliver jeg nødt til at ændre det for at få ro indeni og helst med det samme. Ja det kan godt være en smule stressende, men mine øjne skal kunne lide hvad de ser.

Derfor følger jeg også en del der deler denne passion for indretning på Instagram. Jeg har luret, fundet nye spændende og dygtige kvinder, som jeg er begyndt at følge, men noget har undret mig lidt. Indretning på børneværelser, hold op der findes nogle fine, smukke og iøjnefaldende værelser, og ja det er helt sikkert, at et filter på instagram også hjælper. Men kan det virkelig lade sig gøre, at have et børneværelse der ser sådan ud…Jeg har oplevet et par gange at spørge på nogle af de ting på billederne, og så har jeg køb dem, men da jeg modtog dem, var de en helt anden farve ;-/, det synes jeg faktisk er super øv.. (Nu vil jeg ikke vise nogle af deres billeder, da jeg ikke vil hænge de mødre ud). Men en helt anden ting er, at jeg tænker, hvor er deres legetøj? Har de kun farvekordineret legetøj? Nu har jeg jo lært at stærke farver er rigtig gode til små børn… Og det må jeg indrømme, også har taget mig tid at vænne mig til, men whatever makes Victoria happy ❤️.

Og ja som sagt gik vi igang med Victorias værelse idag, og er jeg så et hak bedre end de kvinder? Både og synes jeg, for der er ingen tvivl om, at det betyder noget for mig, at jeg kan lide Victorias værelse, og hun er jo liiggee lidt for lille til at have en holdning til det. Men jeg overvejer da stadig hvor alt det farvede legetøj skal være :-).

Jeg ELSKER at finde fine ting til gode priser, og det har jeg været mega sej til i denne flytning. Så selvfølgelig skal Victoria have en smuk sengehimmel, en sengehimmel skaber hygge, giver tryghed ved sengen ved at ramme den ind, og så er det enormt hyggeligt. Jeg har fundet denne smukke sengehimmel hos Jollyroom, jeg valgte den i hvid, så er det nemmere at skifte de forskellige accessories i værelset. Jeg kan varmt anbefale at tjekke Jollyrooms side ud, der er masser af gode tilbud, og lige nu kan du købe den samme Cloudberry Castle sengehimmel som jeg har valgt for kun 199 kr.

julianeharkjaer.dk
julianeharkjaer.dk

julianeharkjaer.dk

Vi er ikke helt færdige med værelset endnu, så der kommer flere billeder undervejs, og har du nogle gode ideer til opbevaring af legetøj sig endelig til… Jeg køre med farvener grå, lyserød/gammel rosa & hvid..

Indlægget er lavet i samarbejde med Jollyroom.

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

7 kommentarer

 • Melissa

  Jeg har min datters legetøj i sådan nogle bloomingville kasser af træ, med søde citater på. De har hjul og kan derfor flyttes rundt alt efter hvor hun er 😊 Linker lige til en af kassetyperne http://m.luksusdyret.dk/bloomingville-opbevaringskasse-m-hjul-stribet-7061p.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det ser også super fint ud. Tusind tak for link 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne opbevare det meget farvede legetøj i lyserøde, lydegrå eller off white stof kasser, som igen bliver opbevaret i en romdeler.

  Det har den fordel at det er lettere at rydde op, samt at hun selv når hun bliver lidt større let kan være med til at rydde op. Og på sigt gøre det selv.
  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne opbevare det meget farvede legetøj i lysegrå, off white eller lyserøde stofkurve, som igen blev opbevaret i en rumdeler.

  Det har også den fordel at det gør det lettere at rydde op, og når hun bliver større kan hun lettere selv deltage i oprydningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har primært legetøjet hvor det leges med of det er ikke der hvor der sove.
  Så har kasser i stuen med lejetøj og længe leve min lukkede altan hvor dw “værste ” plastik dimser står.

  Men der betyder også at jeg så kan vælge de roligere ting som bøger, spejle, en tippie og lukkede opbevarings systemer (rotations kasser for the win. Hun kan kun nå den nederste of så kan vi bytte rundt if der er derfor hver 2-3 uge “nyt” spændende legetøj) og et lille legebord og dukkens seng til hendes værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det er en super god ide med legetøjet, synes det er svært at finde ud af hvor meget der skal være fremme… Hihi ja det ik alt det plastik der er lige pænt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tæller minutterne