Har jeg ændret mig?

Kan jeg blive større?

Okay jeg har taget de magiske 30 kg. på under min graviditet, men hva f… sker der med min krop, de sidste tre dage er jeg blevet overfyldt med væske! Jeg føler, hvis der lige blev prikket et hul på mig ville væsken stå ud i en stråle. Hvor meget væske kan jeg tage på? For på 4 dage har jeg taget 2,5 kg. på, og det skal lige siges, at jeg ikke spiser en masse usundt… For pokker det tal der står på vægten, jeg troede aldrig, jeg skulle opleve at veje SÅ meget! Så homonella mig brød grædende sammen, da jeg stod op på vægten imorges ;-/

Hold op jeg glæder mig til fredag, der satser jeg meget på at have født ❤️, læs her hvorfor Nu ved jeg hvornår jeg bliver mor. Det krydser jeg i hvert fald fingre for big time!!!!

Prøv lige at se disse fødder, der er ingen ankler!!! Og den mave… disse billeder er helt uredigerede!

julianeaxen.com

Big feet!!!

julianeaxen.com

Kys til lillepigen i den kæmpe store mave!

julianeaxen.com

Oh yes 3 dage til termin!

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Rie

  Bare rolig. Det forsvinder hurtigt. Jeg fødte tvillinger i september og mine 20-25 kg og mange liter væske forsvandt i løbet af et par uger. Det er så skønt og slippe for den store krop. Omend der er møbleret lidt rundt på den.
  Håber du har fået din datter af se nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Uh det lyder godt ja jeg trænger også til at slippe for denne store krop 🙂 Og tillykke med dine tvillinger..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hold da op nogle fødder – ment på den mest pæne måde 🙂
  kan godt forstå du er ved at være træt og glæder dig til at føde. vand skulle være så slemt. har heldigvis aldrig selv oplevet det i mine graviditeter – men har jo 9 uger endnu, så det kan indhente mig.
  Er sikker på du nok skal tabe det hele igen. nogle ting er man bare ikke herre over – men synes du har klaret det sååå godt. det er mange kilo, og så kan man godt blive slået lidt ud.
  PS: jeg skrev et indlæg til der hvor du spurgte til gode mor oplevelser. Når jeg ikke kan se det, er det så fordi du ikke synes det er et okay indlæg man har skrevet. eller hvordan? Jeg håber ikke jeg har skrevet noget i det som ikke var ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Asta

   Tak for din besked 🙂 Det lyder meget underligt at din kommentar ikke er kommet på, der ligger ikke nogen som ikke er godkendte, så jeg tror desværre ikke den er gået igennem.
   Tillykke med din graviditet, jeg håber du får nogle dejlige sidste 9 uger. Jeg er slået ret meget ud af de kilo men det er jo kun mig der kan gøre noget ved det bagefter så håber jeg har viljestyrken!! <3

   Kæmpe Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg ændret mig?