Har du forstand på det?

Kan jeg pynte op til jul i år?

Endelig er vi i december måned, er det ikke hyggeligt? Jeg synes det er en dejlig måned med masser af hygge og forkælelse. Jeg elsker at give gaver og glæde andre, altså jeg elsker også at få gaver Hihi 😉… men det er så fedt at give.

Men hvad gør jeg med julepynt i år? Det er lidt svært at pynte op herhjemme, med en lille 1 årig pige der elsker at pille ved alle nye ting der bliver sat frem. Vi har snakket om det herhjemme, og jeg har nedstemt juletræ i år, jeg er bange for Victoria vælter det. Og inderst inde er jeg ikke til masser af nisser og dimser rundt omkring. Jeg elsker stilet julepynt… Hvidt og sølv uuhhh det så fint :-). Så kan jeg pynte op til jul i år?

Hvordan pynter du op derhjemme?

Det er ganske enkelt ikke blevet til så meget herhjemme en adventskrans og nogle grankogler (jojo det er julet) og fire nisser… men er det ik ok?

Merry Christmas 🎄

img_8321

Vores fine juletræ sidste år…

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

1 kommentar

  • Julie Elsborg

    I skal gøre lige præcis som det passer jer. Og hvis ‘enkelt’ og ‘hensyn til V’s nysgerrighed’ er temaet i år, så er det da bare sådan 😊 Her har vi Lucca på 14 mdr. Jeg pynter op med det vi plejer, men det er nu også enkelt; på hylder, skænk og i vindueskarme. Jeg tror også vi dropper træet i år, da vi også skal holde jul ude + det vil være ALT for spændende for Lucca 🙈 God aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du forstand på det?