Kys ikke dine børn på munden - har jeg ændret mening?

Lad os hylde det uperfekte

Jeg må indrømme, at jeg selv er en sucker for lækre Instagram billeder. Jeg følger masser af profiler, der har de perfekte hjem, med de lækre designs, de perfekte babyer med det rigtige mærke tøj og det søde look uden en plet! Men jeg kan også få følelsen af at være helt forkert. Min Instagram er fyldt med personlige billeder, og nej jeg har ikke det samme filter på hver gang, hvis jeg overhovedet har et filter på. Men jeg bliver ramt indimellem, det gør jeg da, for på de dage hvor det hele går op i hat og briller, tænker jeg hvor har de det overskud fra? Og hvordan kan de nå at tage alle de fine billeder?

Så jeg vil gerne hylde det uperfekte 🙂 Her er et par billeder fra min dag igår…

Det første billedet viser mit badeværelse hvor Victoria har været på besøg 🙈..

img_7764

Det andet billedet er taget efter Dino har været på badeværelset og er taget på arbejde 😊…

img_7766

Hvordan ser der ud hjemme hos dig lige nu? Tør du dele det med mig? 🙂

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Michelle

  Fint med det uperfekte. Sådan er det i alle hjem nogle gange. Syntes det er lidt sjovt med badeværelset efter Dino.
  Hvor har du de der engangs skifteunderlag fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja ik? Han roder 😉 Dem har jeg købt på nettet kan simpelthen ikke huske hvad siden hedder, men de er geniale til puslebordet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kys ikke dine børn på munden - har jeg ændret mening?