Lækkert Lørdags outfit

Kender I de dage hvor man tænker what to wear? og så er der de gode dag, hvor det første man tager på bare føles helt rigtigt 🙂

Min redning i disse dage er disse støvler fra e-shoes, hold nu op hvor er de skønne at have på samtidig med at de er mega gode at gå i. De har et cool og råt look men er stadig meget feminine og meget ladylike hvilket jeg elsker. Du kan købe støvlerne her, og lige nu er der 30% på dem: e-shoes støvler

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Det er så fedt stadig at kunne være feminin selvom ens støvler er flade, jeg kan i hvert fald ikke gå i høje hæle hver dag 🙂

Jeg faldt over e-shoes på nettet en dag, jeg sad og kiggede efter UGG støvler, dem er jeg jo helt tosset med, de er mega fede at have på her om vinteren. Lige nu er der også tilbud på nogle UGG støvler hos e-shoes dem finder du her.. e-shoes UGG udsalg

e-shoes er et slaraffenland med sko, støvler, stilletter osv… Tøjet jeg har på er fra Dust Of Cph.

Rigtig god weekend til jer KYS ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Mette Malene Bloch, Det bedste jeg har gjort er at tage springet når en mulighed opstår