Vi har taget et kæmpe stort spring

Lækkert, stort og blødt

Hold op jeg har glædet mig til Idag… Efter jeg er blevet mor, betyder det ekstra meget for mig, at gøre noget ud af mig selv. Min frygt inden jeg blev mor, var at jeg ville glemme mig selv, og ikke ville have lyst til at gøre noget ud af mig selv mere. Men det er faktisk det stik modsatte, der er sket! Det betyder mere for mig nu, end det nogensinde har gjort før at gøre noget lækkert for mig selv og pleje mit udseende.

Jeg har haft lidt problemer med min hårfarve, efter jeg har været gravid, det fortæller jeg mere om i næste uge. Men Idag skulle jeg have exstensions på. Det har jeg haft før med forskellige metoder, men pga min hovedpine blev jeg hurtigt træt af at have exstensions på, da jeg synes de strammede i hovedbunden. Derfor valgte jeg at tage ind til Salon Lækker på Frederiksberg. De er kendt for deres super flotte exstensions, og de laver stort set alle metoder.

Det var simpelthen den sødeste pige der tog imod mig, og vi fik en rigtig god snak om de forskellige metoder, og hvad der ville være bedst for mig. Jeg følte mig i trygge hænder, og der er ingen tvivl om, at hun vidste hvad hun snakkede om. Hun anbefalede mig at jeg skulle prøve tape metoden. Det er en metode jeg ikke har prøvet før. Jeg er fuldstændig blown away! Jeg kan intet mærke, der er ingenting der strammer eller presser mod mit hovedet. Selvfølgelig kan jeg mærke, at jeg har mere hår, men INTET ubehageligt! Salon Lækker får min varmeste anbefaling! De er professionelle, dygtige og mega serviceminded.

Så er vi igang…

img_9222

Før og efter billedet

img_9291

Her kan I se det flotte resultat! Kan I lide det?

img_9228

img_9266

img_9292

img_9234

Du finder Salon Lækker på facebook lige her: Salon Lækker

De har virkelig gode priser på exstensions, og det er sindsygt lækkert hår de arbejder med. Lige pt. har de tilbud på tape exstensions se alle priserne på Salon Lækkers facebook side..

6 kommentarer

 • Trine-gammel-mor

  Det er superflot😊 Tror bare ikke jeg ville orke at krølle det hver dag. Når det er glat ser det jo lidt kedeligt ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane & Dino Harkjær

   Ej det synes jeg bestemt ikke det gør 🙂 Det er også super flot bare i en knold eller en hestehale 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Det ser super godt ud! Hav en dejlig weekend.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ku godt!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har taget et kæmpe stort spring