Julefrokost

Lækre produkter og et ærligt ansigt udadtil

Jer der følger mig her på bloggen og på facebook, ved at jeg elsker lækre produkter, behandlinger og at forkæle mig selv. I tirsdags fik jeg spray tan, som jeg er helt pjattet med, på 15 min ligner jeg en der lige er kommet hjem fra ferie, det er uskadeligt og du kan få det selvom du er gravid – fantastisk opfindelse.

Ærlighed

Alt jeg anbefaler her på bloggen, om det er produkter eller behandlinger kan jeg stå 100 % indenfor, jeg skriver ikke bare om produkter, fordi der evt. er nogen der gerne vil sponsorere mig, jeg skriver kun om ting, jeg har prøvet af, og som jeg synes virker eller er behagelige. Det er meget vigtigt for mig, da denne blog er meget personlig, og den skal være et ærligt ansigt udadtil for mig.

Produkter

Disse to produkter kan jeg varmt anbefale, det ene er Spray tanning makeup, den er jeg rigtig glad for at bruge i ansigtet, hvis jeg ikke lige har fået en spray tan, men den kan også bruges alle andre steder på kroppen, hvor du lige trænger til lidt farve. Hver gang jeg har brugt den, får jeg altid et kompliment for min farve, den gør nemlig en rigtig lækker brun!

Det andet produkt jeg vil anbefale idag, er Tan extender scrub, det er en super lækker scrub til hele kroppen. Det er vigtigt at bruge scrub på hele kroppen dagen inden en spray tan, så man fjerner alle de døde hudceller og denne scrub er fantastisk.

Disse skønne produkter kan bestilles her, hvor der også er en masse andre lækre ting ? Girls Stuff

Produkter

Hvis du skulle være blevet fristet til at få en lækker brun farve inden julefrokosten, så kan du bestille tid hos skønne Anja, hun er meget professionel og forklare dig altid grundigt om behandlingen. Her er et billedet fra min sidste spray tan 🙂

Du kan bestille tid til spray tan her: Spray tan Anja Witt

spray tan

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost