Klassiske persienner og markiser

Lang historie kort

Igår aftes var Dino og jeg inde og se den nye danske film “Lang historie kort”. Jeg er de seneste år blevet helt tosset med danske film, jeg synes det er så hyggeligt at se danske film, og så kommer der flere og flere super gode danske film.

julianeaxen.com

“Lang historie kort” handler om venskaber og parforhold på kryds og tværs, der er et lesbisk par, singler, par der er sammen på kryds og tværs og en masse forviklinger men gemt i alt rodet er der et meget fint budskab synes jeg, det vil jeg dog ikke røbe her. Derfor kan jeg kun opfordre til at man tager ind og ser “Lang historie kort”. Vennekredsen er meget blandet med vidt forskellige typer, og de kæmper alle deres individuelle kamp for at finde deres helt rigtige plads i livet.

julianeaxen.com

Filmens omdrejnings punkter er de store begivenheder i livet nytårsaften, housewarming, bryllup, jubilæum osv. Det er en fin måde at følge de forskellige par og singler på. Der er et hav af dygtige skuespillere med i filmen, og jeg synes de alle spille helt fantastisk, især Trine Dyrholm som spiller lesbisk, og Mille Hoffmeyer Lehfeldt som spiller en kvinde på jagt efter kærligheden, og som har en affære med en gift mand fra vennegruppen gør det helt sublimt, på et tidspunkt glemte jeg helt at jeg sad i biografen 🙂

Der er ingen tvivl om at du også vil få brugt dine lattermuskler til denne film, det er en kærlig, sjov, uforpligtende, til tider alvorlig dansk film.

Det er en varm dansk film, du kan se filmen i lige det humør du er i nu, den kræver ikke meget, så læn dig tilbage og nyd filmen. Du kan også læse min anmeldelse af Lang historie kort på Kino.dk.

julianeaxen.com

 

julianeaxen.com

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassiske persienner og markiser