Skal jeg have sex med et helt fodboldhold?

Lige på falderebet

Jeg må godt! Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind hele tiden… Shopping til babygirl i maven, ja hun er allerede lliiiddttt forkælet, men på den gode måde hihi..

Da vi jo ikke har bestemt os for hvad vores lille guldklump skal hedde endnu, har jeg bestilt en Mute Buttom sut se den her: Sunde sutter

Og disse skal hun helt sikkert have, når hun er 6 måneder 🙂

julianeaxen.com

Da børn er forskellige og foretrækker forskellige suttemodeller, har Sunde sutter valgt at tilbyde et stort varieret udvalg af sutter, på deres side finder du alt fra den globalt anerkendte skånesut, Dentistar, til de klassiske symmetriske sutter.

De garanterer, at alle deres produkter er uden BPA, PVC og phthalaterså du trygt kan gå på jagt efter dit barns favoritsut i deres store sortiment. Alle deres sutter er med ventil for at mindske risikoen for udvikling af fejl på tandstillingen. De tilbyder kun kvalitetssutter fra anerkendte mærker som fx BabyNova, MAM og Philips AVENT.

Hos SundeSutter.dk kan du få indgraveret navn eller en sød/sjov tekst på dine sutter. De anvender en moderne UV-laser til indgraveringen. Denne metode giver et glat og hygiejnisk resultat og en tekst, der ikke slides af under brug. Indgraveringen er med i prisen.

Tjek Sunde sutter her: Sunde sutter

Det er en rigtig sød barsels gave, eller til jer der lige er blevet forældre en sød tanke til jeres lille guldklump.

Indlægget indeholder affiliate links.

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg have sex med et helt fodboldhold?