Kysse læber før og efter

Livet som følgebarn

Victoria er et følgebarn, det betyder at hun bliver fuldt mere end “normale børn”. Grunden til dette er, at jeg tog medicin under min graviditet og blev fulgt af familie ambulatoriet. Victoria vil blive fulgt indtil hun starter i skole, og det er simpelthen for at holde øje med at der ikke støder noget til i hendes udvikling som er pga. medicinen. Idag har vi været til vores anden tjek med Victoria på Næstved sygehus, jeg er altid meget spændt på disse konsultationer. Men hold op det var en god oplevelse idag.

Vi blev taget imod af den overlæge som også var der sidste gang, og som jeg allerede mødte da vi var indlagt på Næstved sygehus lige efter Victoria blev født, og derudover var der en psykolog tilstede. De gør meget ud af at det er de samme personer vi møder hver gang, og det giver mig en tryghed da de ser Victoria vokse op og kan se hvor meget der sker fra gang til gang.

Til hver konsultation tjekker de Victoria på alle mulige måder både psykisk og kropsligt, gør og kan hun det hun skal, og jeg må indrømme, at jeg idag er den stolte mor hvis barn klarede det hele til ug. Vi starter med at lægge Victoria på bordet og wupti så vender hun sig og ligger på maven. De roste Victoria rigtig meget, så jeg er så glad og lettet.

Nu sover min lille skattemus, som ikke er så lille mere. I søndags blev hun 5 måneder, men jeg glæder mig hver dag over hendes udvikling hun er og bliver min lille sejers baby.

julianeaxen.com

Imorgen kommer min dejlige veninde og passer Victoria, da jeg skal starte til psykolog det glæder jeg mig meget til. Det er fantastisk at have veninder der har lyst til at bruge deres tid med Victoria ❤️❤️.

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kysse læber før og efter