Am I a City Girl?

Luksus dag ovenpå nogle hårde dage

Igår havde jeg en super lækker dag, jeg blev forkælet, og jeg nød hvert et minut, ovenpå nogle rigtig hårde dage trængte jeg til det. Dagen startede med at jeg fik lavet nye lækre sommernegle, jeg elsker mine lange negle, og jeg føler mig helt nøgen uden dem :-). Herefter gik turen videre til min skønne feet lady som jeg kalder hende :-), jeg får ordnet mine fødder hos Christina hos Skønne Fødder, og jeg siger jer det er himlen at få ordnet sine fødder, jeg elsker det og har det som en høj protiering. Jeg føler mig mere feminin og sommerlækker når fødder og hænder er ordnet, det fede ved at få lavet negle er også at jeg ikke skal tænke på neglelak der skaller og mine fødder er baby bløde, jeg kan varmt anbefale begge ting :-)….

julianeaxen.com

Julianeaxen.com

Sidst men ikke mindst blev jeg overrasket af en helt speciel person, jeg fik en skøn gave som blev brugt på noget lækkert tøj fra MOSS COPENHAGEN, en super lækker buksedragt og en cool t-shirt som både kan dresses op og ned – lige min stil!! What a day – Total Julle dag 🙂

Hvad gør du for at forkæle dig selv, og har du nogle gode ideer?  Jeg synes det er vigtigt at man har det som en fast protiering i ens liv, det giver overskud og glæde og ikke mindst er det for mig livskvalitet.

Nu vil jeg bare ønske jer en super lækker lørdag min skal bruges på lidt shopping og hyggelig familiemiddag i aften ???….

Julianeaxen.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Am I a City Girl?