Så tynd er jeg - IKKE

Må man godt sige det?

Hvis du følger med på min instagram, ved du nok, at jeg er i sommerhus med Dino og Victoria. Her skal vi være indtil på lørdag. Det er virkelig dejligt at have noget kvalitets tid sammen, men det er også lidt hårdt synes jeg… (Må man sige det?)… Nogle gange kan jeg have virkelig svært ved at mærke mig selv, når det hele bare køre derud af. Så det er utrolig vigtig for mig med pauser indimellem, og lige få ro på min indre system.

Det er jo som at være på ferie, før jeg blev mor. Men det skal siges, at jeg har en helt fantastisk mand, der giver mig nogle rigtig dejlige pusterum indimellem. Lige nu er jeg alene hjemme, og Dino er kørt i Lalandia med Victoria, ja I know, jeg er ret heldig med ham.

Men vi snakkede faktisk om hvad ferie er for os hver især forleden dag, og mine ferier har altid været fyldt med meget søvn, et stille og roligt tempo og meget gerne med en god bog i hånden. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har læst en bog. Og stille og roligt er det ikke, når man har en lille (dejlig) krudtugle med på 1 1/2 år. Jeg nyder vores tid sammen, og alle de fælles minder vi får, men det bliver da skønt, den dag hvor Victoria bliver stor nok til at underholde sig selv bare lidt mere. Hvordan har I andre det med at være på ferie med jeres skønne børn?

Victoria har krudt i måsen nærmest lige fra hun slår øjnene op, til hun skal i seng. Vi køre stadig faste sengetider selvom det er ferie, dog er hun vågnet ret tidligt denne uge, men ellers sover hun ret godt.

Men det virkelig skønne ved at have Victoria hjemme i nogle uger er, at se hendes helt fantastiske udvikling. Hun er simpelthen begyndt at gentage, stort set alt hvad vi siger til hende på denne tur – det er så cute. Jeg elsker hende virkelig højere og højere for hver dag, jeg troede slet ikke dette var muligt.. Jeg kysser hende ca 30 gange i minuttet, dufter til hende, krammer hende og griner med hende. Det er så livsbekræftende.

Her er lidt ferie billeder 🙂

img_1530

I Guldborgsund zoo…

img_1527

img_1524

Så smider mor lige benene op… Øv jeg er ikke fan af læder sofaer :-/

img_1510

Når man beder sin mand om at tage et billedet af Victoria og mig haha…

img_1502

 

 

2 kommentarer

 • Julie Elsborg

  Hvor ser det hyggeligt ud med sommerhus ferie! Og skønt at du kan få egen tid indimellem ☺
  Vi var i Berlin da Lucca var 4/5 mdr og jeg lod mig konstant stresse af 100 ting. Jeg har ikke fortrudt ferien men indså hurtigt at forventningerne skulle ændres lidt (en del!) 😂
  Om nogle uger skal vi til Cypern (Lucca er pt 20mdr). Vi har ved denne ferie prioriteret et sted/en ferie hvor der er roligt, masser af tid (afsted i 2 uger) og ingen planer på forhånd. Ingen af os er gearet til at ligge på en liggestol i flere timer, så det passer os godt med fart over feltet, bade løs, bygge sandslot osv. MEN jeg glæder mig også latterligt meget til at sidde bare D og jeg på balkonen om aftenen og hygge med lidt chips, koldt i glassene, yatzy (kan du se det for dig? 😜)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Jeg kan så meget se det for mig 🙂 Og forstår dig virkelig godt. Jeg duer heller ikke til at ligge ved en pool en hel dag, men tempoet er bare ligge sat lidt op med en krudtugle 🙂 Rigtig god ferie..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tynd er jeg - IKKE