Sporty babygirl

Måske er det dig jeg lige står og mangler?

Det er MEGET sjældent der går så lang tid imellem vores indlæg her på bloggen.. Der kom lige et indlæg på igår, men ellers har der været stille i en uges tid. Vi har simpelthen været total hårdt ramt af sygdom. Først tog Victoria en ordenlig tur på godt en uge, så måtte jeg selv lige ned og ligge. Jeg er stadig ikke helt på toppen, men jeg har alligevel gennemført et kursus hos CIDESCO i København. Dette havde ikke kunne lade sig gøre uden mine forældres hjælp. De har været så søde at hente Victoria fra vuggestuen, de dage hun var afsted i sidste uge. Så jeg kunne smutte i seng, så snart jeg kom hjem. Men jeg er mega stolt over nu også at kunne hænge dette diplom på væggen, og være uddannet i korrektion og farvning af vipper og bryn. Nu skal der øves 🙂 Så måske er det dig, jeg lige står og mangler.

Jeg skal bruge tre skønne kvinder, der gerne vil have korrigeret bryn og farvet vipper og bryn. Vi snakker selvfølgelig om farve og form osv. Dette er helt uden beregning. Derudover skal jeg bruge fem kvinder til samme behandling, men som får det til den helt unikke pris af 100 kr. Normalt er prisen for denne behandling ca. 300 kr. Så hvis du er frisk, og kan afsætte 45-60 min. Så smid en besked her på bloggen eller send mig en besked på Facebook på thefamilylife.dksom du selvfølgelig også er velkommen til at hoppe ind og like.

Du kan også booke tid til eyelash exstensions, hvor jeg stadig køre med helt fantastiske priser 350 kr. for et nyt sæt og ca. 250 kr. for en opfyldning, afhængig af hvor meget du skal have fyldt op. Du kan se mit arbejde på instagram på min profil beautybyharkjaer.

img_9519

img_9515

img_9537

img_9538

Skrevet af Juliane

4 kommentarer

 • Miatilda Andersen

  Hvis du er så dygtig som dine egne bryn er jeg klar.. De er nemlig flotte!
  God bedring til jer.
  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane & Dino Harkjær

   Hej 😉

   Tak fordi du synes mine bryn er flotte. Men jeg skal jo øve, så jeg kan ikke love samme resultat. Men send mig en mail på blogger@julianeaxen.com hvis du er interesseret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du må da meget gerne øve dig på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane & Dino Harkjær

   Fedt Louise vil du ikke sende mig en besked på facebook så kan vi lige finde en tid?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sporty babygirl