Jeg øver mig i at blive et bedre menneske

Måske jeg selv lige skulle huske de råd

Imorgen får vi nøglen til vores nye lejlighed wwweee… 14 dage før tid, men det er helt perfekt. og jeg glæder mig. Jeg faldt lige over dette indlæg 10 gode råd til en fredelig flytningdet er faktisk nogle rigtig gode råd, jeg også selv lige skal huske haha 😉 og så disse råd fra min mand Så er min kæreste på banen… Ja der er vel lidt om det…

Jeg har flyttet en del gange i mit liv, og hver gang tænker jeg, puha nu skal der gå mange år før jeg flytter igen, men ved I hvad, når det kommer til stykket, elsker jeg at indrette, så det er jo faktisk ikke så slemt at flytte. Altså selve flytningen og nedpakningen er ikke ssååå sjovt, men lige så snart ens gamle hjem er tømt og afleveret, starter det nye kapitel for alvor, det er FEDT…

Jeg mangler stadig virkelig fede ideer til et klædeskab der rummer vildt meget, men ikke fylder noget, og fede skabe til badeværelset ca. 25 cm dybe…HJÆLP????

Rigtig dejlig torsdag til jer, jeg vil pakke videre 🙂julianeharkjaer.dk

Messy hair and messy home 😉

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg øver mig i at blive et bedre menneske