Det kribler...

Magisk uge 15 2013

Det har simpelthen været en dejlig uge, jeg føler at dette kun kan et bedre og bedre år. Denne uge har stået på genforening med to dejlige veninder, de har været savnet og har begge en helt speciel plads i mit hjerte. Der har også været plads til en vigtig cafe aften med masser af gode og dybe samtaler, jeg lytter og tager til mig og denne aften fik jeg meget med. Så har jeg været Drømmekvinde på bagsiden af BT tusind tak til Claus. Der har været forretningssamtaler, hygge, grin, kærlighed, fis og ballade, underlige mennesker, sjove mennesker, nye kontakter, genforening, flere faste følgere herinde, nye projekter kom i støbeskeen? Alt dette har gjort min uge helt speciel skøn og magisk, jeg går i hvert fald ud af denne uge men en god mavefornemmelse og er så klar til uge 16!

bt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kribler...