Er Victoria ikke et nemt barn?

Man har et standpunkt til man tager et nyt

Da jeg var gravid skrev jeg et indlæg om at kysse sine børn på munden, det kan du læse her Advarsel kys ikke dine børn på munden er jeg enig? Det delte vandene, og jeg fik nogle hug for det… Men ikke destro mindre skrev jeg et indlæg i oktober 2016 Kys ikke dine børn på munden – har jeg ændret mening?Der havde jeg stadig samme holdning som da jeg var gravid.

Men ja tingene har ændret sig, og mine grænser har rykket sig en del, efter jeg er blevet mor. Så jeg er ikke bange for at indrømme, at jeg nu kysser Victoria på munden. Trutmunden har hun ikke helt lært endnu, så ofte er det en åben mund hun møder mig med, men jeg er slet ikke i tvivl, når mor lige skal have et kys ❤️… Jeg har ingen ide om hvor længe jeg vil kysse hende på munden, men jeg kunne aldrig drømme om at afvise hende og jeg elsker hendes lille kysse mund. Jeg ser mig dog stadig ikke kysse hende på munden, når hun er tenager, men nu må vi se… Kysser du dine børn på munden, og tænker du at de kan blive for store til det på et tidspunkt?

Der er flere grænser, der har rykket sig en del. Dino og jeg var enige om, at vi ikke ville have at Victoria skulle spise i bilen, når vi er på tur… Men men men ja det må hun altså gerne. Derudover sover en af os stadig sammen med Victoria hver nat (mest Dino), da jeg synes hun er for lille til at sove alene.. Ja kald mig bare pylre mor, men hun er jo stadig bare en lille bitte pige. Jeg kan ikke lide, at hun ligger alene i et mørkt rum… Og sådan kunne jeg blive ved.. Men er det ikke osse det, der gør forældre rollen fantastisk? Vi udvikler os og ændre os, jeg synes faktisk det er vildt smukt og fedt, at se hvordan jeg former mig som mor, og hvordan jeg har fået hovedet ud af min egen mås…Hvad er den største gave for dig i forældre rollen?

Det er ikke altid Victoria gider alle mors kysser 😉

img_1435

6 kommentarer

 • Asta

  meget sjovt at se den udvikling der sker når man får børn. jeg skrev ikke noget (tror jeg ikke:) ) da du skrev du ikke kyssede på mund. men jeg synes det er det mest naturlige i verden at kysse sine børn på munden. jeg har en pige på halvanden og en dreng på 7. jeg kysser dem begge på munden. jeg vil dog fuldt ud respektere hvis en af dem ikke vil kysses på munden mere en dag. helt op til dem. lige nu nyder jeg bare at de gider – min dreng dog kun når kammeraterne ikke kigger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Ja det er fantastisk med den udvikling 🙂 Og ja der kommer nok et tidspunkt hvor de ikke gider mere 🙂 Men jeg nyder det i hvert fald også kan du tro..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Turgay

  Du har ret; man har et standpunkt til man ta’r et nyt. 👍 Og selvfølgelig er det det bedste at få et stort smækkys af sin lille nusergøj. Hvem ka modstå noget sådan. Eller når ens hjerte lige kammer over af kærlighed, når man ser sin lille guldklump. Der er INTET forkert i dette.

  Og mht. at kysse sin teenage på munden, må jo være helt op til ens teenager. Jeg har altid kysset mine børn – også på munden også da de var teenager. Og gør det stadig idag, hvor de så er voksne mennesker.

  Det er jo IKKE et snavekys, man gi’r sine børn. Det er jo nærmere det, man nok vil kalde for et tante kys. Så det ka jeg ikk se noget forkert i.

  Ligesom jeg da også stadig kysser mine gamle forældre, når jeg besøger dem og når jeg si’r farvel til dem.

  Det samme har jeg gjordt med mine børnebørn. De er så nået en alder nu, hvor det så ikk lige er for dem at kysse. Og det bli’r da fuldt ud respekteret. Og så krammer vi bare des mere, når det er. 💖💖💝💝

  Så jeg ser intet forkert i at gi’ ens allernærmeste et kys, når man mødes og går igen. Og der vil sikkert komme meget mere af den slags søde Juliane, hvor du vil komme til at ændre dit standpunkt. Og det er der jo heller ikk noget galt i. Det er jo det man kalder; udvikling. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Lige præcis og det er en fantastisk rejse og udvikling – jeg er vild med det ❤️. Jeg kysser ikke mine forældre på munden men jeg tager en dag af gangen og gør det jeg finder naturligt med Victoria ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jubii. Fedt du er kommet der til. For mig er det simpelthen det eneste rigtige. Et kys på munden er den ultimative kærligheds erklæring til sit lille vidunder menneske. Hvor længe jeg vil kysse på mund afhænger helt og holdent af min datter. Den største gave i forældre rollen? Hmm måske min evne jeg har fået til at tilsidesætte egne behov og mulighed for at hjemmepasse min datter. Og være der for hende i alle livets faser ind til videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Hvor er det flot du passer din datter hjemme kæmpe stor respekt ❤️… de er så fantastiske de små kys… Victoria gider nu ikke altid men jeg nyder de små møs ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Victoria ikke et nemt barn?