Min forkælelses uge starter nu

Man må godt være lidt lækker selvom man er ved at gå i fødsel

Idag har jeg fået taget hul på at få pakket min nye super fede taske til hospitalet fra byStroom , man må jo godt være lidt lækker, selvom man er ved at gå i fødsel. Jeg har faktisk brugt rigtig meget tid på at finde den helt rigtige taske, detaljer betyder jo meget for mig 🙂 Jeg elsker byStrooms graviditets tøj, og derfor tænkte jeg de må også have den helt rigtige hospitals taske, og jeg fandt denne super fede sorte taske kan I lide den?

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.comDet smarte ved denne taske er at den både har de korte stropper men også en lang rem og så er der masser af plads i den. I finder den hos byStroom her: byStroom Helga Strollerbag

Indtil videre har jeg fået pakket tøj til lillepigen, amme indlæg, oplader og kamera jeg tager det lidt i etaper 🙂

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min forkælelses uge starter nu